HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΝίκη Λευκάδας: «Ζητάμε τον στοιχειώδη σεβασμό από όλους»

Νίκη Λευκάδας: «Ζητάμε τον στοιχειώδη σεβασμό από όλους»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Α.Σ. «ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ»

«Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, η Νίκη Λευκάδας, ένα Σωματείο το οποίο στηρίζεται μόνο στο λευκαδίτικο λαό και στην αγάπη των ανθρώπων που το απαρτίζουν, βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας ισοβαθμώντας με τον Πρωτέα Βούλας και τον Αθηναϊκό. Νίκησε σε πέντε παιχνίδια, ενώ ηττήθηκε σε τέσσερα, εκ των οποίων τα δύο στην παράταση.

Όλοι γνωρίζουμε ότι δεν γίναμε υπερ-ομάδα και η παραμονή μας στην κατηγορία θα κριθεί στις τελευταίες αγωνιστικές. Όμως η εξαιρετικά εχθρική διαιτησία στο παιχνίδι κόντρα στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου μας άφησε πραγματικά άναυδους.

Είναι σύνηθες φαινόμενο όταν ηττάται μια ομάδα να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία. Πέρα από κάποια περίεργα, αλλά μικρής σημασίας, σφυρίγματα, η τελευταία φάση της αναμέτρησης στην κανονική της διάρκεια, στην οποία η Ψυχογιού κάνει– για να παιχτεί η μπάλα από έξω – φάουλ στη Μαγκλάρα και αυτό το φάουλ δε σφυρίζεται και στη συνέχεια το καθαρό (πιο καθαρό δε γίνεται) φάουλ της Ντέι πάνω στην Κρητικού, το οποίο επίσης δεν καταλογίστηκε, με το οποίο η σέντερ του Κρόνου – παίζοντας ράγκμπι εν προκειμένω – πήρε τη μπάλα από την αντίπαλό της και πέτυχε το καλάθι της ισοφάρισης αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα αλλοίωσης αποτελέσματος. Το βίντεο είναι αδιάψευστος μάρτυράς μας.

Επιπλέον δε θελήσαμε και ούτε θέλουμε να σχολιάσουμε την απόφαση του Κρόνου Αγίου Δημητρίου να μη συναινέσει στην αναβολή του παιχνιδιού και σε αυτό το μήκος κύματος κινούνται και οι δηλώσεις του προπονητή μας κ. Δουβίτσα, χωρίς όμως και να επικροτούμε τη στάση του αντίπαλου Σωματείου, όπως αναπαράχθηκε από κάποια μέσα. Αναφαίρετο νόμιμο δικαίωμά τους ήταν να μη δεχτούν την αναβολή του αγώνα.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, είναι ένας πολύ νοικοκυρεμένος Σύλλογος με πολύ αξιόλογη πορεία στα δρώμενα του γυναικείου μπάσκετ και γενικότερα του αθλητισμού.

Η Νίκη Λευκάδας δεν πρόκειται να εκδώσει άλλη τέτοιου είδους ανακοίνωση κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ό,τι και αν γίνει στα επόμενα παιχνίδια του Συλλόγου μας. Αυτό που ζητάμε είναι ο στοιχειώδης σεβασμός ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, εντός εκτός και επί τα αυτά.

ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ!

Kαλές γιορτές και το 2016 να  είναι τυχερό σε όλους! Και χωρίς σεισμούς!

Προηγουμενο αρθρο
Λιοτριβιάρη, άκουσέ με
Επομενο αρθρο
Χάνονται και οι άλλοι δυο φοίνικες της Δημόσιας Βιβλιοθήκης