HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΝίκη Λευκάδας: Νικηφόρα τα φιλικά τεστ με την Δάφνη Αγ. Δημητρίου

Νίκη Λευκάδας: Νικηφόρα τα φιλικά τεστ με την Δάφνη Αγ. Δημητρίου

Το 2/2 έκανε η γυναικεία μας ομάδα στα πρώτα δυνατά φιλικά τεστ που έδωσε εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η Νίκη Λευκάδας επικράτησε δύο φορές της Δάφνης Αγ. Δημητρίου στην Αθήνα, αρχικά το Σάββατο (26/9) με σκορ 57-58 και στη συνέχεια την Κυριακή (27/9) με σκορ 53-63.

Ο προπονητής μας Θωμάς Ζαβιτσάνος δήλωσε στο nikilefkadaswbc.gr:  «Προετοιμασία στην ουσία κάνουμε τις τελευταίες οκτώ ημέρες, με την ενσωμάτωση και των τελευταίων Αμερικανίδων. Από την μέχρι τώρα παρουσία των κοριτσιών δεν έχω κανένα παράπονο. Μην ξεχνάμε πως είμαστε μια νέα ομάδα με νέα κορίτσια που δεν έχουν εμπειρία από την Α1. Τα παιχνίδια με την Δάφνη ήταν ευκαιρία να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε τόσο σωματικά όσο και αγωνιστικά. Τα πρώτα συμπεράσματα είναι ότι σιγά σιγά μαθαίνει η μία την άλλη και όλες μαζί αρχίζουν να καταλαβαίνουν τι ζητάω εγώ από αυτές. Και στα δύο ματς είχαμε πολύ καλές αμυντικές συνεργασίες, υστερούμε όμως στο επιθετικό κομμάτι. Ελπίζω με την προπόνηση και τη διάθεση που δείχνουν, να βελτιωθούμε σε όλα τα επίπεδα, γιατί η χρονιά προβλέπεται σκληρή. Για αυτό χρειαζόμαστε πρώτα από όλα υγεία και υπομονή για να πετύχουμε τους στόχους μας»

Προηγουμενο αρθρο
Σχέδια Ριμπολόβλεφ για μεγάλη επένδυση στην Ελλάδα
Επομενο αρθρο
Δρόμοι παλιοί που αγάπησα...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.