HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΝίκη Λευκάδας – Πανιώνιος την Κυριακή 27/11

Νίκη Λευκάδας – Πανιώνιος την Κυριακή 27/11

Τον Πανιώνιο αντιμετωπίζει η Γυναικεία Ομάδα του Συλλόγου μας την ερχόμενη Κυριακή 27/11 και ώρα 15:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Α1.

Τα κορίτσια των Τσίκληρα-Γιαννουλάκη παρουσιάζονται πολύ βελτιωμένα σε σχέση με την ομάδα που είδαμε στο τουρνουά της Λευκάδας τον Σεπτέμβριο. Έχουν πετύχει το 3/3 εντός έδρας (με Τερψιθέα, Αθηναϊκό και Κρόνο), ενώ ηττήθηκαν πολύ οριακά στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια τους, με Πρωτέα και Άρη.

Για τον σημαντικό αυτόν αγώνα κόντρα στην πρωταθλήτρια Ελλάδας του 2007 μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας ο head coach Νίκος Δουβίτσας και η αθλήτρια Ευτυχία Δεληγιάννη:

Νίκος Δουβίτσας: «Την Κυριακή αγωνιζόμαστε κόντρα σε μια ομάδα που παίζει με πάθος και ενέργεια. Είναι ομάδα στα μέτρα μας, που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και κάθε τέτοιου είδους παιχνίδια για τον γηπεδούχο είναι πολύ σημαντικά. Αγωνιστικά αυτή την εβδομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μόνο το πρόβλημα της Γούναρη που έχει διάστρεμμα αλλά λογικά θα αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι. Κάθε μέρα προετοιμαζόμαστε και ελπίζω να γίνει ένα ωραίο ματς. Καλή επιτυχία σε εμάς και στον Πανιώνιο»

Ευτυχία Δεληγιάννη: «Εξαιρετικά δύσκολος αγώνας αυτός κόντρα στον Πανιώνιο, ο οποίος έχει δείξει μέχρι στιγμής ένα πολύ καλό πρόσωπο στην κατηγορία. Προερχόμαστε από την διακοπή λόγω των αγώνων της Εθνικής και είχαμε αρκετό χρόνο να προετοιμαστούμε. Eλπίζω να δείξουμε τον καλό μας εαυτό, να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας. Μόνο έτσι θα υπερασπιστούμε την έδρα μας και θα επανέλθουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα».

Προηγουμενο αρθρο
Τότε που τα παιδιά, τα καίγανε τα μνημόνια
Επομενο αρθρο
Πόρτο Κατσίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.