HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΝίκη Λευκάδας – Energa Torun 44-74

Νίκη Λευκάδας – Energa Torun 44-74

Χωρίς να δυσκολευτεί η πολωνική Ενέργκα Τόρουν επικράτησε στο Κλειστό της Λευκάδας με σκορ 44-74 της Νίκης Λευκάδας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου.

Ενώ αμυντικά η ομάδα μας πήρε σχετικά καλό βαθμό απέναντι στο κατά πολλούς φαβορί του ομίλου, επιθετικά δεν μπόρεσε να διακριθεί. Αντιστάθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο, όμως στη συνέχεια οι φιλοξενούμενες υπερέχοντας εντυπωσιακά στα ριμπάουντ, πήραν το ροζ φύλλο αγώνα.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της FIBA!

Δεκάλεπτα: 9-10, 20-32, 34-54, 44-74

Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας-Ζαβιτσάνος): Τσινέκε Κ. 4, Τσινέκε Ε. 5, Σύρρα, Παπαμιχαήλ 8, Γουόκερ 4, Μπαλτά 14 (2), Νάιτ 3 (1), Κοντογεώργου, Στιεπάνοβιτς 6

Ενέργκα Τόρουν (Σβίτεκ-Λέσκο): Κούνεκ 5 (1), Στάνκιεβιτς 15 (1), Μπέγκιτς, Σμιντ 2, Σκόμπελ 2, Τλούμακ 3 (1), Σαραουσκάιτε 8, Τρζέτσιακ 10, Σβάριτε 12 (1), Φιλντς 7 (1), Μάντιτς 10 (2)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Νίκος Δουβίτσας: «Κάναμε μια άσχημη εμφάνιση απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα. Δεν είχαμε καλές επιστροφές στην άμυνα και ήμασταν πολύ κακοί στα ριμπάουντ. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε ώστε να βελτιωθούμε»

Ανθή Μπαλτά: «Συγχαρητήρια στην Τόρουν για τη νίκη. Παίξαμε καλά μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο. Το τελικό σκορ δεν μας αφήνει περιθώρια να πούμε τίποτα για το ματς. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολα τα παιχνίδια της Ευρώπης και οι διαφορές είναι μεγάλες, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα για περισσότερο χρόνο μέσα στο παιχνίδι»

Προηγουμενο αρθρο
Πανλευκάδιος: Εργομετρικά τεστ από τον Ατρόμητο
Επομενο αρθρο
Συγκρότηση του Δ.Σ του συλλόγου εργαζομένων Νοσοκομείου Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.