HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΝικήτρια επιστρέφει η Νίκη από την Κω

Νικήτρια επιστρέφει η Νίκη από την Κω

Ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα έγραψε στο ενεργητικό της η Νίκη Λευκάδας αφού σήμερα το απόγευμα (1/11), επιβλήθηκε στην Κω του τοπικού Ιπποκράτη με σκορ 53-58 πετυχαίνοντας την 3η συνεχομένη νίκη της στο πρωτάθλημα της Α1.

1

Τα κορίτσια της Νίκης δεν έπιασαν την απόδοση των προηγούμενων αγώνων αλλά τελικά κατάφεραν να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα από την Κω. Τα πλάνα του Νίκου Δουβίτσα άλλαξαν νωρίς – νωρίς στον αγώνα, όταν η πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος παίχτρια της Νίκης, Σμίθ, χρεώθηκε γρήγορα με δυο φάουλ και αποσύρθηκε για προστασία στον πάγκο.

2

Το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας προσαρμόστηκε περισσότερο στον αμυντικό τομέα ενώ στην επίθεση βγήκαν αρκετές προσπάθειες αλλά τα σουτ που επιχειρούσαν οι παίχτριες δεν έβρισκαν εύκολα το στόχο. Τελικα η σημερινή νίκη θεωρείται σημαντική γιατί αφ’ ενός επιτεύχθηκε επί ενός αντιπάλου που επεδίωκε αναγνωσμένα το θετικό αποτέλεσμα , αφ’ ετέρου διατήρησε την ομάδα της Νίκης στη 2η θέση της βαθμολογίας.

5

Δεκάλεπτα: 16-14, 22-29, 37-40, 53-58.

Νίκη Λευκάδας : Χαιριστανίδου 21(1), Κρητικού, Ψυχογιού 3(1), Ισκιόγλου 5(1), Καμπουράκη 10(2), Γράψα, Σμιθ 6, Κρούκ 13(1)

Επόμενος αγώνας της Νίκης είναι την Κυριακή 8/11 με την Τερψιθέα στο κλειστό γήπεδο Λευκάδας.

6

8

9

10

Προηγουμενο αρθρο
Ο μικρός μας θησαυρός
Επομενο αρθρο
Το βίντεο της εκπομπής «Ένα τραπέζι Ελλάδα» που ήταν αφιερωμένη στη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.