HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΝικήτρια η οικοδέσποινα Νίκη στο τουρνουά της Λευκάδας

Νικήτρια η οικοδέσποινα Νίκη στο τουρνουά της Λευκάδας

Στην δεύτερη και τελευταία ημέρα του τουρνουά ”Ευ Αγωνίζεσθαι” η Νίκη Λευκάδας και ο Σπόρτιγκ Nobell επικράτησαν της Ελευθερίας Μοσχάτου και των Εσπερίδων Καλλιθέας σε δύο πολύ ωραία και ανταγωνιστικά παιχνίδια.

Έτσι η ομάδα μας κατέκτησε την πρωτιά της διοργάνωσης με τον Δήμαρχο Λευκάδας κ. Χαράλαμπο Καλό (εκ μέρους του συνδιοργανωτή Δήμου Λευκάδας) να απονέμει το αναμνηστικό κύπελλο στην αρχηγό Πέλη Παπαμιχαήλ.

Αναλυτικά τα φύλλα αγώνα:

Μεγάλος Τελικός: ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 81-74

Δεκάλεπτα: 24-25, 39-42, 61-56, 81-74

Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας-Ζαβιτσάνος): Αντομάκο 21, Μπεσάρντ 18, Τσέσλεκ 11, Παπαμιχαήλ 11, Πανούση 11, Πολυμένη 7, Πέτροβα 2, Μαρούντα

Ελευθερία Μοσχάτου (Καλογερόπουλος-Παπαναστασίου): Τζέιμς 32, Αλεξανδρή 12, Σμιθ 10, Σπαθάρου 9, Γιλντάι 6, Μίχου 5, Ακρίβου, Σταμάτη

Μικρός Τελικός: ΣΠΟΡΤΙΓΚ NOBELL-ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 66-62

Δεκάλεπτα: 17-21, 33-35, 54-48, 66-62

Σπόρτιγκ Nobell (Σόφτσης-Λάππας): Γούναρη 17, Κόστοβιτς 16, Ρέιμερ 13, Σαλιάι 6, Ιωαννίδου 5, Κοίλια 5, Ανωγειανάκη 4, Κουγιάνου

Εσπερίδες Καλλιθέας (Σκληρός-Τσουμπρής): Μειζ 20, Χέιβεν 12, Ακλ 12, Πατεράκη 10, Κεχαγιά 6 Παπαμαρκάκη 2 Λουκάτου, Εμμανουηλίδου, Δανουση

Ο Νίκος Δουβίτσας εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις της Νίκης Λευκάδας στο τουρνουά του προηγούμενου διημέρου αλλά, μιλώντας στο nikilefkadaswbc.gr, συνέστησε αυτοσυγκράτηση:

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες που ήρθαν στην Λευκάδα και να τους ευχηθώ καλό πρωτάθλημα με υγεία. Ήταν ένα τουρνουά που όλοι βγάλαμε τα συμπεράσματά μας. Όλες οι ομάδες είναι στο τέλος της προετοιμασίας και χρειάζονται χρόνο.

Θέλω όμως να σταθώ όμως στη δική μου ομάδα. Το γεγονός ότι κερδίσαμε το Μοσχάτο εμένα δε μου λέει κάτι. Δεν πρέπει να ξεφεύγουμε από τον στόχο μας που είναι η παραμονή. Τα προηγούμενα χρόνια πρώτος έβγαινα και έλεγα ότι η ομάδα στοχεύει στην τετράδα. Τώρα λοιπόν πρώτος θα πω πως η ομάδα μας θα παλέψει για τη σωτηρία και αν έχει τύχη θα παραμείνει. Εγώ είμαι αυτός που ξέρω τις συνθήκες με τις οποίες δουλεύω κάθε μέρα, για αυτό λίγη αυτοσυγκράτηση δε βλάπτει. Τέλος θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας για την προσπάθεια που έκαναν»

Προηγουμενο αρθρο
ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας: Η Υγεία ως κοινωνικό αγαθό στο στόχαστρο
Επομενο αρθρο
Ανοιχτή επιστολή Πρωτοβουλίας Πολιτών Λευκάδος προς βουλευτή Αθανάσιο Καββαδά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.