HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΝ.Ε ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας: Για τα τμήματα Εσπερινών ΕΠΑ.Λ.

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας: Για τα τμήματα Εσπερινών ΕΠΑ.Λ.

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Τμήμα παιδείας :Για τα τμήματα Εσπερινών ΕΠΑ.Λ.

Η σημερινή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ προέκυψε μετά από δύο εκλογικές αναμετρήσεις που εξέφρασαν την αγανάκτηση του Ελληνικού Λαού στην καταστροφική πολιτική που εφάρμοσαν εκ περιτροπής και τελευταία από κοινού ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

Ο χώρος της παιδείας δεν έμεινε αλώβητος
Όχι τυχαία ο κ. Κυρ. Μητσοτάκης αποφεύγει συστηματικά να απαντήσει από πού θα έκανε τις περικοπές των δημοσίων δαπανών. Βέβαια οι απολύσεις των εκπαιδευτικών και τα μέτρα στην υγεία έδειξαν τις προθέσεις τους.

Θεωρίες που θέλουν τη γνώση εμπόρευμα και τους μαθητές πελάτες, πρακτικές που θέλουν φοβισμένους, εκβιαζόμενους, εκ προοιμίου ανίκανους και τέλος απολυμένους εκπαιδευτικούς, όχι μόνο δεν συμβάλουν στην καλύτερη εκπαίδευση αλλά θέτουν και σε κίνδυνο θεμελιώδεις αρχές της κοινωνίας και του Συντάγματος .

Η παιδεία είναι κοινωνικό αγαθό και δικαίωμα.

Η προτεραιότητα της κυβέρνησης, είναι να μειωθούν στο ελάχιστο οι επιπτώσεις της κρίσης στην παιδεία. Σε αυτό το πλαίσιο η λειτουργία της Α΄ Τάξης του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ ήταν προφανής .

Όχι μόνο δεν χρεώνουμε την αντιεκπεδευτική πολιτική της ΝΔ στον βουλευτή Λευκάδας αλλά και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που οι ανησυχίες και οι παρεμβάσεις του βρίσκουν ανταπόκριση στο πολιτικό πλαίσιο και στους αδιαπραγμάτευτους στόχους για την εκπαίδευση, της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ .

Μένουν πολλά ακόμη να γίνουν στην εκπαίδευση. Παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση προχωράμε.

-Εκπαιδευτικοί κακοπληρωμένοι αλλά εργασιακά ασφαλείς και με λόγο στις εκπαιδευτικές αλλαγές εργάζονται για μια καλύτερη εκπαίδευση.

-Οι μαθητές απαλλαγμένοι σταδιακά από την ποσότητα της ύλης, με χρόνο και έμφαση στη κριτική σκέψη και στη δημιουργία –ποιοτική εκπαίδευση.

Τμήματα των ΕΠΑ.Λ. λειτουργούν και θα λειτουργούν στελεχωμένα και με τους εκπαιδευτικούς που η ΝΔ και ο σημερινός της πρόεδρος απέλυσαν.
23/10/2016

Προηγουμενο αρθρο
Βίντεο από τον αγώνα Τηλυκράτης - Διαγόρας Σεβαστής και συνέντευξη τύπου
Επομενο αρθρο
Στο βυθό της Νικιάνας παίζοντας με τα χταπόδια! [video]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.