HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΞεκίνησε η ασφαλτόστρωση σε τμήματα του δρόμου Λευκάδας – Αμφιλοχίας

Ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση σε τμήματα του δρόμου Λευκάδας – Αμφιλοχίας

Ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση σε τμήματα του δρόμου Λευκάδας – Αμφιλοχίας. Σήμερα μηχάνημα προετοίμαζαν το δρόμο για να δεχτεί άσφαλτο στην περιοχή του Αγίου Αντωνίου μετά το κάστρο του Γρίβα.

Το έργο εκτελείται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων επενδύσεων. Η σύμβαση υπεγράφη το Ιανουάριο 2019.

Αντικείμενο του έργου είναι: η συντήρηση – αποκατάσταση και άρση της επικινδυνότητας της Ε.Ο 42 Αμφιλοχία – Βόνιτσα – Λευκάδα και των διακλαδώσεων από Βόνιτσα προς Άκτιο και από Άγιο Νικόλαο προς Άκτιο

Οι εκτελούμενες εργασίες αποσκοπούν στην αποκατάσταση φθορών – βλαβών της Ε.Ο. για την επαναφορά της στην αρχική της κατάσταση, στην άρση της επικινδυνότητας σε τμήματά της, στην παρακολούθηση και καταγραφή προβλημάτων του οδικού άξονα ανά τακτά χρονικά διαστήματα, καθώς και στην κάλυψη άκρως επειγουσών αναγκών λόγω καιρικών συνθηκών, ώστε να εξασφαλιστεί η οδική ασφάλεια των χρηστών της οδού.

Λόγω εκτέλεσης των εργασιών η Αστυνομική Διεύθυνσης Ακαρνανίας εξέδωσε ανακοίνωση που αφορά προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Προηγουμενο αρθρο
Πρώτη φορά αποτέφρωση νεκρών στην Ελλάδα
Επομενο αρθρο
Στο Υπουργείο Περιβάλλοντος ο Αντιπεριφερειάρχης Αντρέας Κτενάς για το Φορέα Διαχείρισης Αμβρακικού - Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.