HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΞεκίνησε η επίσημη αγωνιστική περίοδος για τη Νίκη Λευκάδας

Ξεκίνησε η επίσημη αγωνιστική περίοδος για τη Νίκη Λευκάδας

Σήμερα Κυριακή 4/10 η ομάδα μπάσκετ της Νίκης Λευκάδας έδωσε τον πρώτο επίσημο αγώνα της για το κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο την ομάδα του Αθηναϊκού στο Βύρωνα.

Ο αγώνας κρίθηκε στην παράταση υπέρ του Αθηναϊκού με σκορ 90-87. Η Νίκη αντιμετώπισε ισάξια τον Αθηναϊκό άλλοτε πρωταθλητή Ελλάδας για συνεχόμενα χρόνια και κυπελλούχο Ευρώπης. Στο 1ο ημίχρονο τα κορίτσια της Νίκης έβγαλαν αρκετή ενέργεια στην επίθεση όχι όμως και στην άμυνα, όπου έδωσαν το δικαίωμα στον Αθηναϊκό να προηγηθεί με 47-38 στη λήξη του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η απόδοση της Νίκης ανέβηκε, εξανέμισαν τη διαφορά και κατάφεραν να προηγούνται λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη με 77-79. Τότε αποχώρησε με 5 φάουλ η Σμίθ και η ομάδα του Αθηναϊκού ισοφάρισε με βολές. Τελικα ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες στην παράταση.

Η Νίκη άφησε καλές εντυπώσεις και έδειξε ότι μπορεί να έχει μια καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, το οποίο ξεκινά την επόμενη Κυριακή 11/10, όπου η Νίκη θα αντιμετωπίσει στη Λευκάδα τον πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό.

Δεκάλεπτα: 26-17, 47-38, 59-61, 79-79, παράταση 90-87.
Σκόρερ: Χαιριστανίδου 17, Ισκιόγλου 12, Καμπουράκη 4, Γράψα 2, Σμιθ 17 (2), Ψυχογιού 7 (1), Κρούκ 28 (2)

Προηγουμενο αρθρο
Το πρόγραμμα της Volotea για τα νησιά του Ιονίου το 2016
Επομενο αρθρο
Εκλογές στο Σύλλογο Ηπειρωτών Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.