HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΞεκινά στις 6 Ιουλίου σεμινάριο μελισσοκομίας στη Λευκάδα

Ξεκινά στις 6 Ιουλίου σεμινάριο μελισσοκομίας στη Λευκάδα

Σεμινάριο μελισσοκομίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του Διοικητηρίου, διοργανώνουν ο Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός «Δήμητρα» σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας.

Η εκπαίδευση που απευθύνεται σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες μελισσοκόμους του νομού, εντάσσεται στο Εθνικό Πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τη βελτίωση της παραγωγής και εμπορίας του μελιού στη χώρα μας.

Το σεμινάριο, όπως ειδικότερα σημειώνεται, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, τη Τρίτη 7 Ιουλίου και την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015, τις απογευματινές ώρες (ώρα έναρξης 16.00 μ.μ., λήξης 21.00 μ.μ.).

Κεντρικός ομιλητής του σεμιναρίου θα είναι η κα. Μπίστη Μαρία. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα. Σούνδια Δήμητρα, στο τηλέφωνο: 2645/360749 της ΔΑΟΚ Λευκάδας.

Προηγουμενο αρθρο
Στον Αη Γιάννη τον Πρόδρομο στο λιβάδι
Επομενο αρθρο
Ποια είναι η ομορφότερη παραλία της Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.