HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΞεκινούν οι ακαδημίες του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας

Ξεκινούν οι ακαδημίες του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας

Μια νέα αγωνιστική χρονιά ξεκινάει, γεμάτη όνειρα, φιλοδοξίες και νέους στόχους. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας με όλο το επιτελείο του, είναι έτοιμος να υποδεχθεί την καινούργια φουρνιά των μικρών, επίδοξων αθλητών έχοντας εκπονήσει πρωτοπόρα προπονητικά προγράμματα άθλησης/διασκέδασης, ώστε μέσα από μια εξελικτική διαδικασία τα παιδιά να εντάξουν την άσκηση στην καθημερινότητά τους και κάποια να στελεχώσουν την αγωνιστική ομάδα και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Η αρχή θα γίνει το Σάββατο 14/09, ώρα 11:00 στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας, όπου έχουμε ετοιμάσει μια μικρή γιορτή με Kids Athletics και άλλα παιχνίδια στίβου για παιδιά από 4 ετών, με τη βοήθεια των αθλητών της αγωνιστικής ομάδας και των φετινών πανελληνιονικών, Στέλας Κατωπόδη και Κων/νου Φυτόπουλου.
Παράλληλα, θα έχουμε τη μεγάλη χαρά και τιμή να έχουμε κοντά μας την πρωταθλήτρια Ευρώπης U20 σε μήκος και τριπλούν και κάτοχο του πανελλήνιου ρεκόρ στο τριπλούν, Σπυριδούλα Καρύδη, όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν, να παίξουν και να προπονηθούν μαζί της.

Οι εγγραφές ξεκινούν το Σάββατο και συνεχίζονται καθημερινά όλο το χρόνο, ώρα 16:00-18:00, στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας.
Πληροφορίες:
Νικολέτα Κονδυλάτου – 6975 75 62 47
Ίκαρος Ζακυνθινός – 6947 270 565
Γιάννης Πολίτης – 6932 63 11 29

Προηγουμενο αρθρο
2 συλλήψεις για διακίνηση κοκαΐνης στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Κοινή δήλωση των εκλεγμένων με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο δημοτικό συμβούλιο Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.