HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΞελογγώθηκε ο τόπος, αλλά…

Ξελογγώθηκε ο τόπος, αλλά…

1318

Σε σχόλιο μας στις 23 Αυγούστου είχαμε προτείνει, οι λογγωμένες εκτάσεις που βρίσκονται μετά το διοικητήριο και μέχρι το ΚΤΕΛ, να καθαριστούν. Κόντευαν να μεταβληθούν σε σκουπιδότοπους. Είχαμε μάλιστα κάνει την πρόταση να στρωθούν από το Δήμο και με λίγα χρήματα να μετατραπούν σε χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων. Έτσι θα μπορούσε, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, να αποσυμφορηθεί η πόλη από τα πολλά αυτοκίνητα. [δες εδώ].

Όπως είδαμε τελευταία μετακινήθηκαν τα βουνά από χώμα και μπάζα, που υπήρχαν. Ξεσκεπάστηκαν έτσι όλα τα σκουπίδια. Όσα μάλιστα βρίσκονται δίπλα στο δρόμο καθαρίζονταν προχτές από εργάτες του Δήμου. Έφεξε ο τόπος.

DSCN5083

Δεν ήταν το σχόλιο μας αφορμή για να καθαριστεί ο χώρος, αλλά η πρόσφατη πυρκαγιά στη χωματερή! Το χώμα και τα μπάζα αποδείχτηκαν πολύτιμα στην κατάσβεση της φωτιάς και στην τελική επιχωμάτωση της χωματερής. Λόγω μάλιστα της κοντινής απόστασης με τη χωματερή, η συμβολή τους πρέπει να ήταν καταλυτική.

Πάντως το αποτέλεσμα είναι, πως ο χώρος καθάρισε και βρίσκεται τώρα πολύ πιο κοντά, ώστε να δημιουργηθεί από το Δήμο, ένας υποτυπώδης χώρος στάθμευσης, έστω και προσωρινός, μια και το οικόπεδο, αν δεν κάνουμε λάθος, ανήκει στη δικαιοδοσία του Δημοσίου.

Προηγουμενο αρθρο
Φωτορεπορτάζ από τις προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ, του ΠΑΣΟΚ και της Λαϊκής Ενότητας
Επομενο αρθρο
Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Εικαστικό Εργαστήρι

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.