HomeΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΑΞενώνας Νήιον…η απόλυτη χαλάρωση στο πιο εικαστικό περιβάλλον!

Ξενώνας Νήιον…η απόλυτη χαλάρωση στο πιο εικαστικό περιβάλλον!

Ο ξενώνας Νήιον βρίσκεται στην ενδοχώρα της Λευκάδας, περίπου μισή ώρα από την πόλη της Λευκάδας, μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο. Η πρώτη αίσθηση όταν φτάνεις εκεί είναι αυτή του ησυχαστηρίου, της απόλυτης ηρεμίας, της χαλάρωσης. Μέσα σε αυτή την πολύχρονη οικογενειακή περιουσία, πριν συναντήσεις τη Δήμητρα και τη μητέρα της Μάχη, υπεύθυνες γι αυτό που θα δείς και θα βιώσεις στον πανέμορφο ξενώνα, θα σε υποδεχτεί ο λευκός σκύλος ο Όλιβερ υποδεχτεί κουνώντας φιλικά την ουρά του.

Τα κορίτσια του ξενώνα, και ειδικά η Δήμητρα με ένα πτυχίο από τη Καλών Τεχνών, έχουν εξαντλήσει όλη την δημιουργικότητα τους σ’ αυτό το πέτρινο σπίτι που η κάθε γωνιά του έχει μια έμπνευση. Ο χώρος δεν είναι μόνο καλλιτεχνικός αλλά εμπνέει και την αίσθηση της σπιτικής φιλοξενίας αφού το πρωινό περιλαμβάνει σπιτικές λιχουδιές ακριβώς σαν να βρίσκεσαι σε ένα φιλικό σπίτι. Οι μυρωδιές στον ξενώνα δεν περιλαμβάνουν μόνο εκείνες της σπιτικής τάρτας με σπανάκι ή της νόστιμης πάστας φλώρας που σου ταράζουν το είναι σου πρωί πρωί. Το βράδυ, οι μυρωδιές από τα νυχτολούλουδα και την αγγελική που περικυκλώνει το σπίτι σε κάνουν να αναρωτιέσαι μήπως βρίσκεσαι σε κάποια κρυφή γωνιά του παραδείσου.

14

Στο πίσω μέρος του σπιτιού –ξενώνα μπορείς να βρείς μικρές γωνιές που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις ακόμη περισσότερο και να ξεκουραστείς μέσα στην απόλυτη ησυχία της Λευκαδίτικης φύσης. Εκεί που οι αράχνες ανενόχλητες δημιουργούν τα υφαντά τους στα μεγάλα δέντρα του κήπου.

Τα πάντα σ’ αυτό το χώρο είναι δημιουργία και τέχνη. Η Δήμητρα φροντίζει γι αυτό συνεχώς και προσπαθεί να ανανεώσει την κλασσική φιλοξενία ενός ξενώνα με κάτι παραπάνω, με σεμινάρια και ειδικές εκπαιδευτικές συναντήσεις που οδηγούν σε άλλους δρόμους πιο ολιστικούς, προς την αυτογνωσία μας.

Ο Ξενώνας Νήιον είναι το καλύτερο σημείο ανάπαυλας, ξεκούρασης και χαλάρωσης, ειδικά όταν η ημέρα περιλαμβάνει βουτιές στα σμαραγδένια νερά της δυτικής Λευκάδας. Σας τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

πηγή: alternatrips.gr

Σχετικά άρθρα: Η άλλη Λευκάδα: Ξενώνας «Νήιον»

Προηγουμενο αρθρο
Νεόνυμφοι με φόντο το Κάστρο της Αγίας Μαύρας
Επομενο αρθρο
Ευχαριστήρια Επιστολή 1ου Λυκείου Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.