HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΞεπέρασε και το εμπόδιο των Σερρών η Νίκη

Ξεπέρασε και το εμπόδιο των Σερρών η Νίκη

Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα μπάσκετ γυναικών της Νίκης Λευκάδας. Στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής της Α2 εθνικής κατηγορίας μπασκετ γυναικών, επιβλήθηκε στις Σέρρες της τοπικής ομάδας με σκορ 48-72.

Ο αγώνας ξεκίνησε με αρκετό άγχος από πλευράς Νίκης. Τα κορίτσια της Λευκάδας ήταν μακριά από τον καλό τους εαυτό στο πρώτο δεκάλεπτο, παίζοντας κακή άμυνα και έχοντας κακές επιλογές στην επίθεση. Τα πράγματα άρχισαν να καλυτερεύουν στο 2ο δεκάλεπτο, όπου η άμυνα από πλευράς Νίκης έγινε πιο πιεστική περιορίζοντας το σκοράρισμα των αντιπάλων και στην επίθεση να μπαίνουν με μεγαλύτερη ευκολία τα σουτ, κάτι που άρχισε να διώχνει το άγχος από τα κορίτσια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησα σύμφωνα με τις δυνατότητες της ομάδας της Νίκης. Όλες οι παίχτριες έπιασαν υψηλή απόδοση, όπως μας έχουν συνηθίσει μέχρι τώρα, τα συστήματα έβγαιναν άψογα στον αγωνιστικό χώρο και το σκορ άρχισε να ξεφεύγει υπέρ της Νίκης. Τελικα μάλλον εύκολα ξεπεράστηκε το εμπόδιο της σημαντικής σημερινής αναμέτρησης με τις Σέρρες και η Νίκη βαδίζει ακάθεκτη για την άνοδο στην Α1 κατηγορία.

Δεκάλεπτα: 13-7, 28-30, 38-51, 48-72.

Επόμενος αγώνας της Νίκης είναι την Κυριακή 8/3 στη Λευκάδα με αντίπαλο την Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Προηγουμενο αρθρο
Βαγγέλη, σε νιώθω
Επομενο αρθρο
Βίλχελμ Ντέρπφελντ: Ο χαρισματικός ανασκαφέας που το 1888 έκανε μόδα τις περιηγητικές εκδρομές

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.