HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΟι αποκλειστικές εικόνες της ΕΡΤ από την εκκένωση της Ειδομένης

Οι αποκλειστικές εικόνες της ΕΡΤ από την εκκένωση της Ειδομένης

Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ και του ΑΠΕ-ΜΠΕ ανταποκρίθηκαν με πλήρη επάρκεια και αντικειμενικότητα δικαιώνοντας όσους επέλεξαν να είναι τα μόνα μέσα που επετράπη να καταγράψουν την «αποσυμφόρηση» της περιοχής

ert_eidomeni
Μια αιώνιες φιλίες γεννήθηκαν ανάμεσα στους άνδρες των ΜΑΤ και στα παιδιά της Ειδομένης…

Ολα εξελίχθηκαν ομαλά σύμφωνα με την ανταπόκριση του κρατικού καναλιού σήμερα στην Ειδομένη. Από το πρωί, αστυνομικοί ντυμένοι με στολές από τα «ζουζούνια» μπήκαν στον καταυλισμό χορεύοντας γνωστά τραγούδια του συγκροτήματος, όπως η «Καμήλα που Μασάει Μήλα» και το «Κατσίκα-Κατσίκα Γλυκιά μου Πιτσιρίκα», προκειμένου να διασκεδάσουν τους πρόσφυγες και να κάνουν πιο υποφερτό τον πόνο του αποχωρισμού.

Στη συνέχεια δυνάμεις των ΜΑΤ στόλισαν με λουλούδια τις κάμερες ώστε τα πλάνα να μη βγαίνουν μουντά ή μονότονα και στη συνέχεια έστησαν ένα μικρό παιδότοπο με φουσκωτά για να να απασχολήσουν τα παιδιά όση ώρα οι γονείς τους συσκεύαζαν τα πράγματά τους με ειδικό χαρτί περιτυλίγματος που τους είχαν προμηθεύσει.

Ο αναπληρωτής υπουργός Δημοσίας Τάξης Νίκος Τόσκας έδωσε συγχαρητήρια στους δημοσιογράφους που κάλυψαν την επιχείρηση μιλώντας για υπόδειγμα αντικειμενικής προπαγάνδας σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που κάνουν προπαγανδιστική προπαγάνδα και γι΄αυτό αποκλείστηκαν ή έκλεισαν.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Moufanet

Πηγή: www.protagon.gr

Προηγουμενο αρθρο
Μια τόσο αρμονική συνύπαρξη
Επομενο αρθρο
Επαγγέλματα που χάθηκαν στον χρόνο [εικόνες]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.