HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΟι Γαλάζιες Σημαίες μας μάραναν

Οι Γαλάζιες Σημαίες μας μάραναν

Σύμφωνα με προχθεσινή ανακοίνωση του Δήμου: «Ολοκληρώθηκε σήμερα, Πέμπτη 9 Ιουλίου, το σύνολο των ενεργειών για το πρόγραμμα «Γαλάζια Σημαία» στο οποίο συμμετέχουν οι παραλίες: Κάστρο, Άη Γιάννης, Πευκούλια, Κάθισμα, Πόρτο Κατσίκι, Μικρός Γιαλός, Νυδρί και για πρώτη φορά η Πόντη Βασιλικής. Μεταξύ άλλων, έχουν τοποθετηθεί κατάλληλοι πίνακες ανακοινώσεων σε ελληνικά και αγγλικά, έχει τοποθετηθεί WC για ΑΜΕΑ στην παραλία του Νυδριού, πρόσβαση ΑΜΕΑ στην ίδια παραλία (και το επόμενο διάστημα και στην παραλία της Νικιάνας), WC στην παραλία του Κάστρου, σταθεροί ιστοί για την τοποθέτηση σημαίας και έχει ορισθεί σημείο πρώτων βοηθειών, με βασικό εξοπλισμό ναυαγοσωστικών εφοδίων.»

Ενώ λοιπόν από την πλευρά του Δήμου έγιναν και ανακοινώθηκαν αυτά τα ξεχωριστά (!) πράγματα, στην παραλία του Κάστρου από τη μεριά του εργοστασίου του ΤΑΟΛ, δεν σκέφτηκαν να τοποθετήσουν κάδους για σκουπίδια!

IMG_2673

IMG_2675

Σήμερα Κυριακή 12 Ιουλίου, δεν υπήρχε ούτε ένας για δείγμα. Έτσι οι λουόμενοι άρχισαν να δημιουργούν μικρό λοφίσκο σκουπιδιών προς θεα και τέρψη, ενώ λίγα μέτρα παραπέρα μοστράρει ο γυαλιστερός πίνακας ανακοινώσεων σε δυο γλώσσες, κάνοντας την αντίφαση κραυγαλέα.

Βιολέττα Σάντα

Προηγουμενο αρθρο
Παναγιώτης Βερύκιος: Ο ποιητής του χωριού
Επομενο αρθρο
Η Λευκάδα μέσα από παλιές κάρτ ποστάλ (Μέρος Α’)

4 Σχόλια

  1. marianna
    13 Ιουλίου 2015 at 18:44 — Απάντηση

    με αυτα που ακουμε..αργει να επεξεργαστεί σωστα ο εγκεφαλος..καθε περισυ και καλυτερα

  2. dimotikos
    13 Ιουλίου 2015 at 15:27 — Απάντηση

    αγαπητη marianna προφανώς και επιζητούμε όχι ένα κάδο αλλά περισσότερους σε πολυσύχναστα σημεία και επιπλέον και καλαθάκια. Καυτηριάζω την αποκκομιδή η οποία είναι τραγικά ελλιπής. Πόσο μάλλον ελλιπής η παρουσία κάδων. Είναι ειρωνικός ο σχολιασμός για το τι θα άλλαζε.

  3. marianna
    13 Ιουλίου 2015 at 14:27 — Απάντηση

    θα μας τρελανετε τελειος.δε βαζουμε καδο γιατι θα γεμισει και θα ξεχιλησει?.αγαπητε κυριε ειμαι μεγαλη κυρια να με ριξετε στα ναρκωτικα τωρα.

  4. dimotikos
    13 Ιουλίου 2015 at 00:25 — Απάντηση

    Και καδο να ειχαν βαλει τι θα άλλαζε? Θα ειχαμε και γεματο καδο και λοφισκο διπλα. Οπως γινεται παντου στη Λευκαδα και στα πιο πολυπληθη σημεια του νησιου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.