HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟι Γερμανοί γιορτάζουν την Αγνή Μπάλτσα (και τις κομμώσεις της)

Οι Γερμανοί γιορτάζουν την Αγνή Μπάλτσα (και τις κομμώσεις της)

«Αυτά τα μαλλιά! Μία ανάμνηση για την Αγνή Μπάλτσα που κυριαρχούσε στην κλασική μουσική το 1980 και το 1990 δεν παύει να είναι και ένα επεισόδιο από την ιστορία της κομμωτικής».

Και όμως, είναι η αρχή ενός σοβαρού άρθρου από τον Μάνουελ Μπρουγκ στο πολιτιστικό ένθετο της γερμανικής εφημερίδας «Βελτ». Υπενθυμίζοντας ότι η ελληνίδα «απόλυτη μέτζο», σύμφωνα με τον Χέρμπερτ φον Κάραγιαν, μπήκε στα 70 της χρόνια (είναι γεννημένη στις 19 Νοεμβρίου 1944 στη Λευκάδα), η εφημερίδα θυμάται τις μεγάλες της στιγμές: την εκκίνησή της στην Οπερα της Βιέννης το 1970, το αχτύπητο ντουέτο με τον Χοσέ Καρέρας στην «Κάρμεν» του 1985, τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς της Βαρκελώνης με τον ολυμπιακό ύμνο και την εμφάνισή της σαν ουγγαρέζα ερμηνεύτρια της όπερας στη γερμανική τηλεταινία του 1992 «Duett» (φωτογραφία).

Αυτό που εντυπωσιάζει, πάντως, γράφει ο δημοσιογράφος, είναι η θέλησή της να μην τα παρατήσει. Γι’ αυτό και το ημερολόγιο της Οπερας της Βιέννης έχει το όνομά της στο γκαλά για τα 40χρονα του τενόρου φίλου της Νιλ Σάικοφ.

Πηγή: www.tanea.gr

Προηγουμενο αρθρο
Ο εξορθολογισμός στους λογαριασμούς ύδρευσης και οι παλαιοκομματικές συμπεριφορές
Επομενο αρθρο
121 αιτήσεις στον δήμο Λευκάδος για το ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.