HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΟι Εγκρεμοί ανάμεσα στα 12 μέρη του πλανήτη με τα πιο γαλάζια νερά

Οι Εγκρεμοί ανάμεσα στα 12 μέρη του πλανήτη με τα πιο γαλάζια νερά

Μερικές φορές το μόνο που χρειαζόμαστε για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και τους γρήγορους ρυθμούς ζωής είναι να κοιτάξουμε τη θάλασσα. Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία να βουτήξετε στα γαλαζοπράσινα νερά όλου του κόσμου.

Το κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό travel and leisure συγκέντρωσε 12 πανέμορφα μέρη του πλανήτη με καταγάλανα νερά που θα σας ταξιδέψουν.

Λίμνες, θάλασσες, παραλίες, κολπίσκοι με όλες τις αποχρώσεις του μπλε. Βαθύ μπλε, γαλαζοπράσινο, τιρκουάζ… Από την Κολομβία και την Κροατία μέχρι το Βιετνάμ και τις Μαλδίβες.(Con Son, Βιετνάμ,Λίμνη Crater, Όρεγκον, ΗΠΑ, Devil’s Bay (Κόλπος του Διαβόλου), Virgin Gorda, Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι,Λίμνη Five-Flower, Εθνικό Πάρκο Jiuzhaigou, Κίνα,Islas de Rosario, Κολομβία,Μαλδίβες,Palawan, Φιλιππίνες,Λίμνη Peyto Lake, Αλμπέρτα, Καναδάς,Plitvice Lakes National Park, Κροατία,To Sua Ocean Trench, Σαμόα,Ambergris Caye, Μπελίζ.)

Από τη λίστα δεν έλειπε φυσικά και ένας ελληνικός προορισμός. Δύσκολα θα βρει κανείς ένα σημείο στη Λευκάδα που δεν χαρακτηρίζεται από τα πεντακάθαρα νερά του Ιονίου και την καταπληκτική θέα, αλλά οι Εγκρεμνοί στη δυτική ακτή του νησιού είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες!

Προηγουμενο αρθρο
Θέσεις εργασίας στη Λευκάδα από 10/4/2018 έως 15/4/2018
Επομενο αρθρο
Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες στο Θέρμο Αγρινίου – Θρίλερ με απανθρακωμένο πτώμα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.