HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟι Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις της Ι. Μ. Λευκάδος για την συναυλία της Νατάσας Μποφίλιου

Οι Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις της Ι. Μ. Λευκάδος για την συναυλία της Νατάσας Μποφίλιου

Η συναυλία της Νατάσας Μποφίλιου

Επιστέγασμα όλων των φετινών κατασκηνωτικών περιόδων υπήρξε η υπέροχη συναυλία της Νατάσας Μποφίλιου με τους Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο στο Κάστρο της Αγίας Μαύρας, στη Λευκάδα, το βράδυ του Σαββάτου, 6 Αυγούστου 2016.

Η Νατάσα Μποφίλιου και η δυναμική ομάδα των εκλεκτών μουσικών που την πλαισίωναν ταξίδεψαν το, εντυπωσιακά μεγάλο, πλήθος που έσπευσε να απολαύσει την εκπληκτική φωνή και τη ζεστή, ανθρώπινη επικοινωνία της με το κοινό στον ωκεανό της Μουσικής και της Αγάπης, μακριά από τη «Βαβέλ» της σύγχρονης καθημερινότητας.

Στην πραγματοποίηση της συναυλίας συνέβαλε κατά πολύ μεγάλο μέρος η θυσιαστική, εθελοντική προσφορά των μεγαλύτερων παιδιών μας. Το όποιο κέρδος από τη συναυλία εξάλλου θα διατεθεί για τη συνέχιση της λειτουργίας και την ανακαίνιση των Κατασκηνώσεών μας.

Ευχαριστίες οφείλονται στην ίδια την καλλιτέχνιδα και τους συνεργάτες της που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την επιτυχία της εκδήλωσης, αλλά και στην “Gazarte Cinema EΠΕ – Διοργάνωση Συναυλιών» και προσωπικά στον κ. Γιάννη Πετρόπουλο και τους συνεργάτες του για την πολύτιμη βοήθειά τους!

Ιδιαιτέρως όμως ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και έδωσαν το «παρών» στη μεγαλειώδη αυτή συναυλία.

Λευκάδα, 16 Αυγούστου 2016

(Από τις Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις
της Ι. Μ. Λευκάδος και Ιθάκης «Η Φανερωμένη»)

Προηγουμενο αρθρο
Μια ακόμη κατασκηνωτική χρονιά χαράχθηκε στην καρδιά μας!
Επομενο αρθρο
Δείτε τον Γιαννιώτη στο πιο συγκλονιστικό φινάλε της ζωής του (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.