HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟι επικρατέστεροι υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια Επικρατείας των κομμάτων

Οι επικρατέστεροι υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια Επικρατείας των κομμάτων

Αιχμή του δόρατος (τόσο σε πολιτικό όσο και σε επικοινωνιακό επίπεδο) αποτελούν για το σύνολο των κομμάτων τα ψηφοδέλτια Επικρατείας, καθώς οι συγκεκριμένες λίστες, που φέρουν τη «σφραγίδα» του εκάστοτε αρχηγού, αποτελούν και την ταυτότητα του κόμματος.

Σε αυτές τις εκλογές, όπου ο χρόνος μέχρι τις κάλπες είναι εξαιρετικά μικρός, οι υποψήφιοι στις λίστες Επικρατείας θα έχουν μια επιπρόσθετη μεγάλη ευθύνη: Εφόσον δεν υπόκεινται στις απαγορεύσεις του σχετικού νόμου και θα έχουν απεριόριστο αριθμό εμφανίσεων στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, θα πρέπει να μεταφέρουν τα μηνύματα του κόμματός τους σε καθημερινή βάση, να απαντούν στις επικρίσεις των αντιπάλων και ταυτόχρονα να παρουσιάζουν τις προγραμματικές θέσεις του φορέα που εκπροσωπούν. Παράλληλα, επειδή ακριβώς δεν έχουν το άγχος του «σταυρού», θα πρέπει οι ίδιοι να ασχολούνται μόνο με την υλοποίηση της στρατηγικής που κεντρικά έχει αποφασίσει το κάθε κόμμα.

Από τα ψηφοδέλτια αυτά, και δη από τις εκλόγιμες θέσεις δεν θα λείψουν ούτε αυτήν τη φορά οι στενοί συνεργάτες των ηγετών, καθώς αυτοί γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τη στρατηγική που έχει αποφασιστεί, είναι κοντά στον πρόεδρο και παράλληλα συμμετέχουν σε όλες τις συσκέψεις που αφορούν την πορεία προς τις κάλπες ταυτόχρονα είναι βέβαιον ότι σε όλα τα κόμματα γίνεται αυτήν την ώρα η προσπάθεια ένταξης στα ψηφοδέλτια Επικρατείας προσώπων που θα αποτελέσουν μαγνήτες και για ευρύτερα στρώματα της κοινωνίας, καθώς η επιθυμία των ηγετών των κομμάτων είναι, μέσω τέτοιων υποψηφιοτήτων, να σηματοδοτήσουν τα ανοίγματα που θέλουν να κάνουν και προς άλλους ιδεολογικούς-πολιτικούς χώρους.

1

2

3

4

http: www.ethnos.gr

Προηγουμενο αρθρο
Έφυγε ο Λάμπρος Δάγλας (Λαμπράκης), μορφή - σύμβολο του Μεγανησίου
Επομενο αρθρο
Απάντηση Π.Ε. σε δημοσίευμα που αφορά το έργο απορροής όμβριων στη θέση «Ναούμ» Νικιάνας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.