HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΟι Ιταλίδες καλλονές φωτογραφήθηκαν στην Λευκάδα!

Οι Ιταλίδες καλλονές φωτογραφήθηκαν στην Λευκάδα!

Όπως είχαμε προαναγγείλει από την Παρασκευή, βρίσκεται στο νησί μας το «Veteran Club Valle D’itria» με ένα μικρό στόλο από αυτοκίνητα αντίκες, ιταλικής κυρίως προέλευσης.

Σήμερα Σάββατο, τα αυτοκίνητα παρατάχτηκαν στον παραλιακό δρόμο της Λευκάδας Αγγέλου Σικελιανού, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους μας να τα θαυμάσουμε. Λόγω του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος η παρουσία του κόσμου ήταν αυξημένη. Οι Ιταλίδες καλλονές έγιναν αντικείμενο θαυμασμού και έφεραν στις μνήμες μας άλλες εποχές, που τις γνωρίσαμε κυρίως μέσα από τις Ιταλικές κινηματογραφικές ταινίες της δεκαετίας του ’50 αλλά και του ’60.

Είναι το δεύτερο καλοκαίρι που δεχόμαστε στο νησί μας αυτοκίνητα αντίκες με τα πληρώματα τους. Είναι πράγματι αξιοθαύμαστοι οι κάτοχοι τους που με τόσο μεράκι και αγάπη διατηρούν αυτά τα αυτοκίνητα. Κάποια μάλιστα σήμερα μας φαίνονται μικρά, στενά και άβολα. Σκεφτείτε όμως την εντύπωση που μας έκαναν στον κινηματογράφο, όταν σε ταινίες που αναφέρονταν στην δεκαετία του ’50, τα βλέπαμε να διασχίζουν τους χωμάτινους τότε δρόμους των ιταλικών πόλεων, κουβαλώντας την Σοφία Λόρεν και τον Μαρτσέλο Μαστρογιάννη!

Στα πλαίσια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν ανταλλαγές δώρων. Μεταξύ άλλων το κλαμπ βράβευσε το Δήμο Λευκάδας και τις αρχές του νησιού, τον Πρόεδρο του ΣΥΜΟΛ αλλά και το τουριστικό πρακτορείο St. Maura Travel.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ

Σχετικά άρθρα: Οι «κούκλες» του Veteran Club Valle D’itria έφτασαν στη Λευκάδα

Προηγουμενο αρθρο
Τελικά, όλα γίνονται για μια καρέκλα!
Επομενο αρθρο
Αυτοκίνητα μιας άλλης εποχής στη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.