HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟι κάδοι απορριμμάτων σύρριζα στο Νοσοκομείο

Οι κάδοι απορριμμάτων σύρριζα στο Νοσοκομείο

Όσοι Νοσοκομειακοί θάλαμοι βρίσκονται από τη μεριά της οδού Μεταξά;… -είναι το δρομάκι στα δεξιά όπως βλέπουμε την είσοδο του Νοσοκομείου- είναι σε … «πλεονεκτική» θέση! Σ’ αυτούς, ασθενείς και συνοδοί πέραν των προβλημάτων υγείας που έχουν να αντιμετωπίσουν, «απολαμβάνουν» και την «μπαφάδα» που αποπνέουν οι τέσσερις κάδοι σκουπιδιών που βρίσκονται σύρριζα στην περίφραξη του Νοσοκομείου.

IMG_2295

Τώρα το καλοκαίρι, που τα παράθυρα παραμένουν ανοιχτά, τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και της νύχτας, ανάλογα με το αεράκι η «μπαφάδα» είναι το … οξυγόνο των ασθενών!

Από τους τέσσερις κάδους, οι δυο τοποθετούνται μετά το άδειασμα πάντα με ανοιχτό καπάκι ενώ ο ένας το έχει προ πολλού απωλέσει! Οι μύγες και τα κουνούπια χορεύουν αμέριμνα, κάνοντας, ιδιαίτερα τη νύχτα, άπειρους συνδυασμούς!

IMG_2293

IMG_2294

Είναι να απορεί κανείς! Όταν έχουν τοποθετηθεί υπόγειοι κάδοι δίπλα στην είσοδο της εκκλησίας του Αγίου Μηνά, στη μέση του δρόμου, στο τρίγωνο που σχηματίζεται απέναντι από το CARREFOUR – Μαρινόπουλος, κανένας δεν σκέφτηκε το Νοσοκομείο;

Προηγουμενο αρθρο
Συναντήσεις Δημοτικής Αρχής με τον Διοικητή της Τροχαίας και τον Διοικητή του Α.Τ. Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Κώστας Σταύρακας (Φλαούνης): ο Λευκαδίτης πρακτικός γιατρός

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.