HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟι κινηματογραφικές ταινίες της εβδομάδας στον «Απόλλωνα»

Οι κινηματογραφικές ταινίες της εβδομάδας στον «Απόλλωνα»

Στα Καλά Καθούμενα

apollon cinema-page-014
Η ζωή του Μπάμπη θα ανατραπεί μετά την επεισοδιακή συνάντηση του με την ωραία και δυναμική Αθηνά. Οι δυο τους θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις, ανάμεσα στις οποίες ένα πιάνο που κρύβει ένα μεγάλο θησαυρό, μια γυναίκα που το έχει σκάσει από το σπίτι της, μια περιουσία που αναζητά κληρονόμο, μια άπιστη αρραβωνιαστικιά, ένα ύποπτο μοναστήρι και τελικά τον έρωτα.

Κινηματογραφική Λέσχη Ορφέα

Frances Ha

orfeas cinema 2014 b (1)-page-006

Η Φράνσις, μία ονειροπαρμένη 27χρονη προσπαθεί να βρει νόημα στην ενήλικη ζωή της και παράλληλα να επιβιώσει σε μια σημερινή, ασπρόμαυρη Νέα Υόρκη, και ζει μαζί με την κολλητή της, Σόφι. Δεν δείχνει να έχει ελπίδες να πιάσει κάποια σοβαρή δουλειά και η Σόφι δείχνει να είναι η μόνη που την καταλαβαίνει. Οταν όμως η τελευταία αποφασίζει να μετακομίσει σε μια ονειρική για εκείνη τοποθεσία, η Φράνσις μένει έκθετη να δει πώς θέλει να ζήσει πλέον τη ζωή της, όντας ανίκανη να στηρίξει το νοίκι, αλλά και να αναλάβει σοβαρές ευθύνες.

Προηγουμενο αρθρο
Οι καλικάντζαροι και το δέντρο της ζωής
Επομενο αρθρο
Το κολοκύθι του Καπετάνιου- (για να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να μάθουν οι νέοι)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.