HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ«Οι προϋποθέσεις για μια υγιή συζυγική σχέση»

«Οι προϋποθέσεις για μια υγιή συζυγική σχέση»

«Οι προϋποθέσεις για μια υγιή συζυγική σχέση»
6η συνάντηση «Διαλόγων Γονέων» σε Λευκάδα και Άγιο Πέτρο!

Το Σάββατο, 16 Απριλίου 2016 και ώρα 7.00 μ.μ. στο ζεστό και φιλόξενο χώρο της «Καταφυγής» (πρώην ΝΕΛΕ ή παλαιά Μητρόπολη – οδ. Μεγανησίου 5, κοντά στην Κεντρική Πλατεία) θα πραγματοποιηθεί η έκτη και τελευταία για φέτος σύναξη των «Διαλόγων Γονέων», με ομιλητή τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Σταύρο Κοφινά, Θεολόγο και Δρ. Κλινικής Ψυχολογίας, κληρικό και επιστήμονα με μεγάλη ποιμαντική και θεραπευτική εμπειρία.

Θα εισηγηθεί και θα συζητήσει με τους γονείς το εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα: «Οι προϋποθέσεις για μια υγιή συζυγική σχέση».

Την επόμενη ημέρα, Κυριακή Ε΄ Νηστειών, 17 Απριλίου 2016 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας π. Θεόφιλος θα ιερουργήσει στον Ιερό Ενοριακό Ναό του Αγίου Αθανασίου, όπου θα συλλειτουργήσει ο π. Σταύρος και θα κηρύξει το θείο λόγο.

Στη συνέχεια και ώρα 11.30 π.μ. θα συζητήσει το ίδιο θέμα με τους γονείς της Νότιας Λευκάδας στο Νηπιαγωγείο Αγίου Πέτρου.

Στη διάρκεια της ομιλίας, και στις δύο ευκαιρίες, θα υπάρχει δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά, προκειμένου οι γονείς να συμμετέχουν απερίσπαστοι στο διάλογο.

Το απόγευμα του Σαββάτου, στη Λευκάδα, η πρεσβυτέρα κ. Γεωργία Κοφινά, εκ των συγγραφέων του γνωστού βιβλίου «Σαρακοστιανά» (30 εκδόσεις!) θα ζυμώσει με τα παιδιά μας «Λαζαράκια».

Το πρωί της Κυριακής στον Άγιο Πέτρο τα παιδιά θα συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Τα Πάθη και Ανάσταση μέσα αποό το έργο των Λευκαδίων αγιογράφων» με σχετική προβολή και εκπαιδευτικά παιχνίδια.
Και οι δύο εκδηλώσεις είναι ανοιχτές στο κοινό! Σας περιμένουμε!

Λευκάδα, 6 Απριλίου 2016

(Από το Κέντρο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

Διάλογοι Γονέων 2015-16_6η συνάντηση

Διάλογοι γονέων_ΝΛευκάδα_6η συνάντηση_αφίσα

Προηγουμενο αρθρο
Ανακοίνωση Δήμου Λευκάδας για Εθνικό Μητρώο Σημείων Υδροληψίας
Επομενο αρθρο
Ορφέας Λευκάδας: Εργαστήρι Δημιουργίας Κινουμένου Σχεδίου για παιδιά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.