HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΟλοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση των δρόμων στις Λαϊκές Πολυκατοικίες

Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση των δρόμων στις Λαϊκές Πολυκατοικίες

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
www.lefkada.gov.gr

Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημερώνουμε τους δημότες Λευκάδας ότι ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση των δρόμων στις Λαϊκές Πολυκατοικίες στην περιοχή «ΜΟΡΦΗ- Περιβόλια». Αποκαταστάθηκε το οδόστρωμα που βρισκόταν σε εξαιρετικά κακή κατάσταση, γεμάτο λακκούβες και αναβαθμίστηκε η περιοχή.

Οι αναπλάσεις δρόμων θα συνεχιστούν τόσο σε κεντρικά σημεία όσο και στις γειτονιές καθώς αποτελούν ιδιαίτερα σημαντικές παρεμβάσεις για την καθημερινότητα των δημοτών και την ποιότητα ζωής στον τόπο μας.

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

20150505_130544

Προηγουμενο αρθρο
Ευχαριστήριο του Δήμου στους εθελοντές που συμμετείχαν στο Let's Do it Greece
Επομενο αρθρο
Συνάξεις προσευχής για τους μαθητές που διαγωνίζονται σε εξετάσεις

1 Σχόλιο

  1. laikos katoikos
    11 Μαΐου 2015 at 16:37 — Απάντηση

    Ενημερώνουμε τη Δημοτική Αρχή των δημοτων Λευκάδας να σταματήσουν επιτέλους να δελτία τύπου με μπολικη επικοινωνιακή και εξωραϊστική σάλτσα υπέρ του μέτριου έργου τους.
    -Η ασφαλτόστρωση που πραγματοποιήθηκε και απεικονίζεται απλά είναι ίδια με μια απλή ασφαλτόστρωση σε αγροτικό δρόμο σε εκτός σχεδίου περιοχές.
    -Δεν έχει καμία σχέση με ολοκλήρωση έργου οδοποιίας σε δομημένο περιβάλλον και αστική περιοχή.
    -Η έκφραση “αναβαθμίστηκε η περιοχή” μας εμπαίζει”. Εκτός κι αν δεν αντιλαμβάνονται τι εστί αναβάθμιση περιοχής.
    -Η έκφραση “Οι αναπλάσεις δρόμων θα συνεχιστούν” υποννοεί ότι ο παραπάνω δρόμος αναπλάστηκε? Από πότε γίνεται ανάπλαση απλά σε δρόμο? Αντιλαμβάνονται τι εστί ανάπλαση?
    – Για την καθημερινότητα και την αναβάθμιση των δημοτών υπάρχουν ένα σωρό ακόμη παρεμβάσεις που πρέπει ταυτόχρονα να γίνονται.
    -Πετώντας το καθρεφτάκι στους ιθαγενείς με μια ασφαλτόστρωση καταφέρνουν σε ένα δελτίο τύπου να παραμυθιάσουν για αναπλάσεις, αναβαθμίσεις και ποιότητα ζωής.
    -Ο παραπάνω δρόμος δεν έχει βασικά στοιχεία που αυτονόητα έχουν όλοι οι οδοί σε δομημένη περιοχή. Για να μην μιλήσουμε για τις υψομετρικές στάθμες, κλίσεις κ.λ.π. Στην πλευρά της πλατείας η ασφαλτος είναι πιο ψηλά από το ισόγειο των σπιτιών.
    Και πριν εμφανιστούν γνωστοί υποστηρικτές να πουν ότι άδικα κατηγορούμε και ενώ είναι δεδομένο ότι θα δούμε shares στο facebook διαφήμισης του έργου με τα γνωστά “λοιπόν?” και “πάμε δυνατά” λέω απλά ότι μια απλή ασφαλτόστρωση όταν συνοδεύεται με τέτοιο προπαγανδιστικό και επικοινωνιακό δελτίο απλά υποβαθμίζει τη νοημοσύνη μας. Γι’ αυτό please όχι άλλα τέτοια δελτία τύπου. Μας κούρασαν. Δείχνουν ή ότι δεν ξέρεται την έννοια αυτών που γράφεται, ή δεν ξέρει την έννοια απλά αυτός ή αυτή που τα συντάσει και δεν τα τσεκάρετε ή απλά ότι γράφονται επίτηδες με τέτοιο στυλ και ύφος για να ξεγελαστούν οι ιθαγενείς δημότες…

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.