HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟμόφωνο «όχι» από το Δημοτικό Συμβούλιο Ακτίου Βόνιτσας για Hot Spot στη Πάλαιρο

Ομόφωνο «όχι» από το Δημοτικό Συμβούλιο Ακτίου Βόνιτσας για Hot Spot στη Πάλαιρο

Ομόφωνα «όχι» ψήφισε το δημοτικό συμβούλιο Ακτίου Βόνιτσας, που έκτακτα συνεδρίασε χθες βραδυ στην Πάλαιρο, για το ενδεχόμενο δημιουργίας κέντρου υποδοχής και φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων (hotspot) στο Ξενοδοχείο (Garden Village hotel πρώην Πάλαιρος Club) στη θέση Ποταμάκι στην Πάλαιρο.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου και φορέων και αξίζει να σημειωθεί ότι οι παρατάξεις που πήραν το λόγο, οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι εκπρόσωποι των φορέων και οι πολίτες διατύπωσαν την αντίθεσή τους στη δημιουργία Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων και τόνισαν τους κινδύνους για τον τουρισμό στη περιοχή σε περίπτωση στέγασης προσφύγων.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης επισημάνθηκε ότι μία ενδεχόμενη υλοποίηση των σχεδιασμών όχι μόνο θα επιφέρει τεράστια αναστάτωση στην τοπική κοινωνία, θα δημιουργήσει το αίσθημα ανασφάλειας των κατοίκων, σε μία περίοδο που ξεκινά η τουριστική σεζόν αλλά επιπροσθέτως οι τόνοι ανέβηκαν αρκετές φορές με τους κατοίκους της περιοχής να ζητούν δυναμικές κινητοποιήσεις για να αποτραπεί η δημιουργία του κέντρου.

Πηγή: xiromeronews.blogspot.gr

Προηγουμενο αρθρο
Τέτοιες λύσεις μόνο νοσηροί εγκέφαλοι μπορούν να σκαρφίζονται
Επομενο αρθρο
Φόλες στον Καστό! Ντροπή και Αίσχος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.