HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ«Ορφέας» – ετήσια παράσταση παιδικού χορευτικού – ήταν όλα τους υπέροχα

«Ορφέας» – ετήσια παράσταση παιδικού χορευτικού – ήταν όλα τους υπέροχα

«ΟΡΦΕΑΣ» ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΕΤΗΣΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ – ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΑ!

Άλλη μια χρονιά ο «Ορφέας» Λευκάδας κάνει την διαφορά και αυτό το απέδειξε με την ετήσια καλοκαιρινή παράσταση του παιδικού χορευτικού του. Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παράσταση «ΧΟΡΟΙ & ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠ’ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» στο Κηποθέατρο Άγγελου Σικελιανού την Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019. Γονείς και φίλοι ήρθαν να απολαύσουν τους μικρούς χορευτές οι οποίοι και καταχειροκροτήθηκαν. Μια παράσταση στημένη από την υπεύθυνη του παιδικού χορευτικού τμήματος του «Ορφέα» Δήμητρα Χατζηπαπά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Ορφέα» ευχαριστεί πρωτίστως τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον «Ορφέα» και τα παιδιά τα οποία με ενθουσιασμό και συνέπεια μαθαίνουν να τραγουδούν, μαθαίνουν ρυθμολογία και το πιο σημαντικό από όλα βέβαια, μαθαίνουν την ομαδικότητα και την αλληλεγγύη. Επίσης ευχαριστεί το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας για την διάθεση του Κηποθέατρου «Άγγελου Σικελιανού» προκειμένου να μπορεί να πραγματοποιηθεί η παράσταση, την ορχήστρα «Μπάντα Τέτοια» η οποία συνόδευσε με τις υπέροχες μουσικές της, την αφηγήτρια της παράστασης κα Σοφία Αθάνατου και το κατάστημα Copine-Copain για την προσφορά υλικού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει την δασκάλα Δήμητρα Χατζηπαπά για το εξαιρετικό αποτέλεσμα, τον Σπύρο Παπουτσόπουλο για τα σκηνικά (τα οποία στήθηκαν στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκάδας αλλά λόγω ακύρωσης της παράστασης δεν μπόρεσαν να μεταφερθούν στο Κηποθέατρο) και ευχαριστεί ιδιαιτέρως όλους τους εθελοντές του χορευτικού τμήματος ενηλίκων του «Ορφέα» που βοήθησαν στην διεξαγωγή της παράστασης με την ευχή για ένα καλό καλοκαίρι.

Το ΔΣ

Προηγουμενο αρθρο
Φωτιά εκδηλώθηκε την Κυριακή το βράδυ στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής
Επομενο αρθρο
Το εφηβικό χορευτικό τμήμα της Νέας Χορωδίας σε Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στα Γιάννενα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.