HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΟ Γιάννης Πολίτης συμμετέχει αφιλοκερδώς σε βίντεο για την προώθηση της ανακύκλωσης στον Δήμο Λευκάδας

Ο Γιάννης Πολίτης συμμετέχει αφιλοκερδώς σε βίντεο για την προώθηση της ανακύκλωσης στον Δήμο Λευκάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ο Δήμος Λευκάδας στα πλαίσια συμμετοχής του στο Έργο RE.CO.RD («Στρατηγικές για τη βιώσιμη διαχείριση των αποβλήτων στις παράκτιες περιοχές, προσανατολισμένης στην Έρευνα, στην Ανάπτυξη και στην Καινοτομία / REcycling strategies for the COastal sustainable waste management towards R&D Innovation»), θα πραγματοποιήσει 3 επιδεικτικές δράσεις ανακύκλωσης στις 7 και 8 Αυγούστου στις παραλίες Κάθισμα, Άγιος Νικήτας και Πόρτο Κατσίκι.

Έπειτα από σχετική επικοινωνία, ο δημοσιογράφος κ. Γιάννης Πολίτης δέχθηκε να συμμετάσχει αφιλοκερδώς και με μεγάλη χαρά σε προωθητικό βίντεο με στόχο την καλύτερη δυνατή προβολή των δράσεων ευαισθητοποίησης του κοινού για την ανακύκλωση πλαστικών και τη μείωση της θαλάσσιας ρύπανσης στις παράκτιες περιοχές του Δήμου μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Πολίτη για την άμεση θετική ανταπόκρισή του στην πρότασή μας να συμμετάσχει αφιλοκερδώς στο προωθητικό αυτό βίντεο.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Αργυρό μετάλλιο στα 200μ. και χάλκινο στα 400μ. για την Κορίνα Πολίτη
Επομενο αρθρο
Θερινό σινεμά: «Ένας πιστός άντρας»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.