HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟ Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων

ΕΠΕΤΕΥΧΘΗΣΑΝ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ/ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Ιουνίου ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων με δύο αθλήτριες, την Θάλεια Ζακυνθινού στο έπταθλο και την Γεωργιάννα Ιωακειμίδη στο άλμα εις ύψος.

Οι στόχοι που είχαν τεθεί από τους προπονητές του συλλόγου ήταν διαφορετικοί για κάθε αθλήτρια. Για τη Θάλεια οι στόχοι ήταν να βελτιώσει το ρεκόρ της και να μπορέσει να πλασαριστεί στην οκτάδα. Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, η αθλήτρια μετέχει φέτος σε μεγαλύτερη κατηγορία και συναγωνίζεται μεγαλύτερες στην ηλικία αθλήτριες, αλλάζουν κάποια αγωνίσματα και προστίθενται κάποια (ύψος, 200μ). Η φετινή χρονιά λοιπόν χαρακτηρίζεται ως μεταβατική και οι προσδοκίες για κάτι καλύτερο μετατίθενται για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Π-Κ ΤΡΙΚΑΛΑ1

Η εμφάνιση τελικά ήταν άκρως ενθαρρυντική, αφού βελτίωσε 3 από τα 7 αγωνίσματα (100μ εμπόδια, ύψος, 800μ), σημείωσε νέα ατομική επίδοση με 3890 βαθμούς και κατέλαβε την 8η θέση με μόλις 36 βαθμούς διαφορά από την 7η. Κι όλα αυτά σε έναν αγώνα όπου επετεύχθησαν μία κατάρριψη του Πανελληνίου ρεκόρ που κρατούσε από το 2001 και ταυτόχρονα δύο προκρίσεις για το Παγκόσμιο της Κολομβίας!

Για την Γεωργιάννα, η συμμετοχή ήταν καθαρά για απόκτηση εμπειρίας, αφού πρώτη φορά πήρε μέρος σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και μάλιστα μεγαλύτερης κατηγορίας (Κορασίδων). Αυτή η εμπειρία όμως θα τη βοηθήσει στο δικό της Πρωτάθλημα (Πανκορασίδων) που θα γίνει στα Γιαννιτσά στις 11 και 12 Ιουλίου 2015.

Π-Κ ΤΡΙΚΑΛΑ3

Στα του αγώνα, πέρασε άνετα μέχρι το 1,55μ και κάποια λαθάκια τεχνικής (ενώ περνούσε πολύ ψηλά από τον πήχη, και στα τρία άλματα έβρισκε ελάχιστα με τη φτέρνα) σε συνδυασμό με το υψηλό άγχος της πρεμιέρας, δεν της επέτρεψαν από λίγο να περάσει το 1,59μ, που θα σήμαινε και πρόκριση στον απογευματινό τελικό.
Σε γενικές γραμμές λοιπόν τα παιδιά πήγαν πολύ καλά, έκαναν καλούς αγώνες και οι προπονητές τους έμειναν ικανοποιημένοι αφού όλα κύλησαν βάσει του σχεδιασμού που είχε γίνει.

Επόμενη υποχρέωση για το Γυμναστικό Σύλλογο Λευκάδας είναι το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Ιουνίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων που θα διεξαχθεί στις Σέρρες και βέβαια θα συμμετάσχει ο άλτης του συλλόγου Παναγιώτης Σταύρακας όπου θα κάνει την τελική προσπάθεια να ξεπεράσει τα 7,50μ και να πιάσει το όριο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων.

Π-Κ ΤΡΙΚΑΛΑ4

Στο ίδιο Πρωτάθλημα θα συμμετείχε και ο σφαιροβόλος του συλλόγου Άγγελος Καρύδης, όμως η υπερπροσπάθεια των Πανελληνίων εξετάσεων του στέρησε σημαντικές προπονήσεις και τον έβγαλε εκτός ρυθμού κι έτσι αποφάσισαν με τον προπονητή του Ίκαρο Ζακυνθινό να μην λάβει μέρος σε αυτό το Πρωτάθλημα και να προσπαθήσει για το Νέων Ανδρών/Γυναικών που θα γίνει 25 και 26 Ιουλίου στην Αθήνα.

Προηγουμενο αρθρο
N.E ΠΑΣΟΚ Λευκάδας: ΝΑΙ στην Ευρώπη, ΟΧΙ στην Κυβέρνηση
Επομενο αρθρο
Οι σεισμοί το 1948 στη Λευκάδα - Βίντεο ντοκουμέντο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.