HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟ Γυμναστικός Σύλλογος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα

Ο Γυμναστικός Σύλλογος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα

Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α/Γ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΠΚ Α’

Το Σάββατο 18 Απριλίου 2015, διεξήχθη το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών & η Α’ Αγωνιστική ημέρα Συνθέτων Αγωνισμάτων Πανκορασίδων Α’ του 3ου Ομίλου του ΣΕΓΑΣ, που πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Άργους Ορεστικού.

Στους αγώνες συμμετείχαν σωματεία των ΕΑΣ Θεσσαλίας, Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας και Κέρκυρας. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας συμμετείχε με 4 αθλητές, τον Άγγελο Καρύδη και τον Χαράλαμπο Κοντογεώργη στη σφαιροβολία Παίδων, την Ζακυνθινού Θάλεια στα 100μ Κορασίδων και τη Νεφέλη Φίλιππα στο πένταθλο Πανκορασίδων Α’ (80μ εμπόδια, μήκος, σφαίρα, ακόντιο, 600μ).

Ο σφαιροβόλος μας Άγγελος Καρύδης με βολή στα 13,35μ κατετάγη 2ος στη γενική κατάταξη (παίδες, έφηβοι, νέοι, άντρες) ενώ ο ακοντιστής μας Κοντογεώργης Χαράλαμπος με βολή στα 10,91μ κατέλαβε την 10η θέση. Να σημειωθεί ότι η σφαίρα ήταν βάρους 7,260χγρ που χρησιμοποιείται στην κατηγορία ανδρών.

Η περσινή πρωταθλήτρια του πεντάθλου Θάλεια Ζακυνθινού, εν όψει της συμμετοχής της στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Συνθέτων, έλαβε μέρος σε μια κούρσα 100μ όπου με χρόνο 13’’ 50 κατέλαβε την 4η θέση.

Τέλος, η μικρή της παρέας Νεφέλη Φίλιππα, έλαβε για πρώτη φορά μέρος στο πένταθλο Πανκορασίδων (80μ εμπόδια, μήκος, σφαίρα, ακόντιο, 600μ) και με μια αξιέπαινη προσπάθεια συγκέντρωσε 2697 βαθμούς και κατέλαβε την 13η θέση.

ΡΕΚΟΡ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΥΔΗ

Στο ίδιο Στάδιο, στις 22 Απριλίου και στα πλαίσια της Β΄ Φάσης του Σχολικού Πρωταθλήματος, ο Άγγελος Καρύδης με βολή στα 16,53μ πήρε την 1η θέση αλλά και την πρόκριση στην Γ΄ και τελική φάση που θα γίνει στις Εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ περί τις αρχές Μαΐου. Η επίδοση, που αποτελεί προσωπικό ρεκόρ, είναι η 4η καλύτερη πανελληνίως.

Προηγουμενο αρθρο
Γιορτή ποδοσφαιριστή στον Άγιο Πέτρο
Επομενο αρθρο
Mε μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για τον ποιητή Μιχάλη Γκανά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.