HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΟ Δήμος Λευκάδας για τον αγώνα Τηλυκράτη-Ηρακλή

Ο Δήμος Λευκάδας για τον αγώνα Τηλυκράτη-Ηρακλή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 29-04-2018 στις 5 μ.μ. ο Τηλυκράτης δίνει αγώνα εκπλήρωσης των ονείρων, γενεών και γενεών ποδοσφαιρόφιλων Λευκαδιτών.

Στόχος η νίκη επί του Ηρακλή Θεσ/νίκης ώστε να τεθούν οι βάσεις για την υπόλοιπη καλή πορεία στα μπαράζ και την τελική επίτευξη του στόχου, που είναι η άνοδος στη Β΄ Εθνική..

ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΕΥΚΑΔΙΤΕΣ/ΣΕΣ στο γήπεδο ξέχωρα από τις τοπικές συλλογικές προτιμήσεις.

Ο Δήμος από την πλευρά του και σε συνεργασία με τον Τηλυκράτη, έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα, να είναι όσο το δυνατόν έτοιμο.

Στο πλαίσιο της ανωτέρω προσπάθειας πραγματοποίησε, είτε έκτακτες εργασίες είτε έφερε χρονικά πιο κοντά, παρεμβάσεις που ήταν προγραμματισμένες για αργότερα.

Παρακαλούμε τους περίοικους του χώρου του Δημοτικού Σταδίου, να μην εναποθέσουν από αύριο Σάββατο και ως την Κυριακή το απόγευμα σκουπίδια στους κάδους αλλά και να αποφύγουν με κάθε τρόπο, την εναπόθεση ογκωδών ή άλλων αντικειμένων, που αντιβαίνουν και στην προσπάθεια της αστυνομίας για την αυστηρή τήρηση των μέτρων ασφαλείας που απαιτούνται για ένα τέτοιο σημαντικό αγώνα.

Ας ευχαριστήσουμε τους επισκέπτες μας με την καλή μας φιλοξενία και ας συμπαρασταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις στον Τηλυκράτη ώστε να επιτύχει τη μεγάλη νίκη.

Καλό αντάμωμα τη Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο «ΠΛΑΤΩΝ ΓΡΗΓΟΡΗΣ».

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Στο Διασυλλογικό Παμπαίδων – Πανκορασίδων Α' ο ΑΣΛ Φίλανδρος
Επομενο αρθρο
Συναυλία μαθητών του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.