HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΟ Δήμος Λευκάδας ευχαριστεί για την συμμετοχή στη δράση «Let’s do it Greece 2017»

Ο Δήμος Λευκάδας ευχαριστεί για την συμμετοχή στη δράση «Let’s do it Greece 2017»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Λευκάδας ευχαριστεί όλες τις εθελοντικές ομάδες, συλλόγους, μαθητές, εκπροσώπους τοπικών κοινοτήτων αλλά και τους πολίτες γενικά, για την συμμετοχή τους και την αποτελεσματική προσφορά τους στον καθαρισμό του Επαρχιακού και Δημοτικού οδικού δικτύου, των παραλιών και κάθε άλλου κοινόχρηστου χώρου, στα πλαίσια του προγράμματος της Πανελλήνιας Περιβαλλοντικής Δράσης «Let’s do it Greece 2017»-Κυριακή 2 Απριλίου».

Καλεί τους πολίτες του Δήμου να εκτιμήσουν το σημαντικό αποτέλεσμα της εθελοντικής πρωτοβουλίας καθαρισμού και να διατηρήσουν τους χώρους αυτούς καθαρούς όπως είναι σήμερα.

Η καθαριότητα δείχνει τον πολιτισμό μας.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Παραλαβή του έργου «Μουσείο Άγγελου Σικελιανού»
Επομενο αρθρο
Πρόγραμμα Ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδος της Ιεράς Μονής Φανερωμένης

1 Σχόλιο

  1. Angie
    5 Απριλίου 2017 at 09:51 — Απάντηση

    Τα συνεργεία του Δήμου έπρεπε να είναι συνέχεια στο δρόμο και να καθαρίζουν, να μην περιμένουν από εμάς ή το Let’s do it να μαζεύουμε τα σκουπίδια. Για κάντε μια βόλτα με τα πόδια την πεφανερωμένης; Μέχρι το τέλος του πεζοδρομημένου τμήματος (ο Θεός να το κάνει πεζοδρόμιο, στο μεγαλύτερο μέρος του αναγκάζεσαι να περπατάς στο δρόμο), όλα σχεδόν καλά. Μετά όμως και προς Φρύνι, αναγκάζεσαι να πατάς στα χόρτα και στις ακαθαρσίες των σκύλων και να θαυμάζεις τα σκουπίδια δεξιά και αριστερά.
    Ποιος θα τα μαζέψει αυτά; Πότε; Αυτά θέλουν κάθε βδομάδα τουλάχιστον μάζεμα.
    Και κάτι άλλο: μεταξύ των σκουπιδιών στην παραλία υπήρχαν πολλές χρησιμοποιημένες σύριγγες και σπασμένα γυάλινα αντικείμενα. Ποιος θα κάνει κάτι για την φύλαξη των παραλιών κατά τη διάρκεια της νύχτας; Το καλοκαίρι η άμμος τα τρώει αυτά και μετά τα ξαναβγάζει όταν τα παιδιά μας παίζουν σκάβοντας, τρέχοντας, παίζοντας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.