HomeΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΟ δίαυλος της Λευκάδας στις ομορφιές του – Περιφερειακό πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας

Ο δίαυλος της Λευκάδας στις ομορφιές του – Περιφερειακό πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας

Πανέμορφες εικόνες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σήμερα Σάββατο όσοι βρέθηκαν στο δρόμο του Κάστρου και στον πρώην φάρο της αμμόγλωσσας. Αιτία το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας που διεξάγεται σήμερα και αύριο στα Βόρεια της Αμμόγλωσσας της Λευκάδας.

Ο καταγάλανος ουρανός και οι ζωογόνες ακτίνες του ήλιου δημιούργησαν μια εκπληκτική ανοιξιάτικη αίσθηση και σε συνδυασμό με τα σκάφη που διέσχισαν το δίαυλο, προσέφεραν ένα εκπληκτικό θέαμα.

Το 1ο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας οργανώνουν: ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας και ο Ναυτικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πρέβεζας.

Συμμετέχουν: Κέρκυρα: Ν.Α.Ο.Κ., Ι.Ο.Κ., Ν.Ο.Β.Ι./ Ιωάννινα: Ι.Ο.Ι./ Βόνιτσα: Ν.Α.Ο.Β./ Αγρίνιο: Ι.Ο.Δ.Ε./ Πρέβεζα: Ν.Ι.Ο.Π./ Λευκάδα: Ν.Ο.Λ. / Αστακός: Ν.Α.Ο.Α./ Κεφαλονιά: Ν.Ο.Κ.Ι. / Ιθάκη:Α.Ο. ΙΘΑΚΗΣ Η ΠΡΟΟΔΟΣ / Ζάκυνθος : Α.Ν.Ο.Ζ.

Το αυριανό πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει:
Κυριακή 11/03/18 ώρα 11:00 ιστιοδρομίες – μετά το πέρας των αγώνων θα γίνουν οι απονομές – μπουφές στο κτήριο της Π. Ε. Λευκάδας.

Προηγουμενο αρθρο
Brevet 200 km: Γέμισε η Λευκάδα με ποδήλατα! [Φωτό+βίντεο]
Επομενο αρθρο
Αποτελέσματα - βαθμολογία Β΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας

1 Σχόλιο

  1. ΔΑΣΚΑΛΟΣ
    11 Μαρτίου 2018 at 22:01 — Απάντηση

    Το 1ο περιφερεικό πρωτάθλημα στη Λευκάδα και αμιγώς απο τον Ναυτικό Ομιλο Λευκαδας διωργανώθηκε το 2010. Ας μην υποτιμούμε τις προσπάθειες κάποιων που έστησαν και αγωνίστηκαν για τον όμιλο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.