HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟ διαρρήκτης του κορονoϊού είχε… αλώσει περισσότερα από 20 φαρμακεία 5 στη Λευκάδα

Ο διαρρήκτης του κορονoϊού είχε… αλώσει περισσότερα από 20 φαρμακεία 5 στη Λευκάδα

Ο διαρρήκτης του κορονωϊού είχε… αλώσει περισσότερα από 20 φαρμακεία σε Βόνιτσα, Αγρίνιο και Λευκάδα, με συνολική λεία να ξεπερνά τα 300.000 ευρώ. Ο 52χρονος χρησιμοποιούσε το αυτοκίνητο της… πεθεράς του προκειμένου να κατευθύνεται στους στόχους του, χτυπώντας ακόμη και πέντε το 24ωρο, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες δεν πήγαιναν στις τράπεζες τα έσοδά τους και τα τοποθετούσαν σε χρηματοκιβώτια.

Μία μέρα διέρρηξε δύο φαρμακεία σε Βόνιτσα και πέντε στη Λευκάδα. Την επόμενη νύχτα, έκανε το ίδιο σε πέντε φαρμακεία στο Αγρίνιο ενώ η έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αγρινίου επεκτείνεται σε Βόλο και Κόρινθο. Σε φαρμακείο στη Βόνιτσα εντόπισε και άρπαξε πάνω από 70.000 ευρώ ενώ σε χρήματα αλλά και… λίρες.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το δράστη και να τον εντοπίσουν στην Αθήνα όπου είχε έρθει για να κρυφτεί.

Στις τελευταίες διαρρήξεις είχε φύγει από Αθήνα και χρησιμοποίησε παράδρομους για να φτάσει στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου όπου τον κατέγραψαν οι κάμερες. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του στο Νέο Κόσμο βρέθηκαν λίρες καθώς και περίπου 5.000 ευρώ. Ο 52χρόνος είναι σεσημασμένος ενώ στο παρελθόν χρησιμοποιούσε το όνομα πολύ γνωστού κακοποιού, επιχειρώντας να ξεφύγει τη σύλληψη.

Πηγή: www.thetoc.gr

Προηγουμενο αρθρο
Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα με τηλεδιάσκεψη
Επομενο αρθρο
«Προσφορά υγειονομικού υλικού από την Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Ιονίων Νήσων»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.