HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΟ δρόμος του Αη Γιάννη είναι επικίνδυνος

Ο δρόμος του Αη Γιάννη είναι επικίνδυνος

Τεράστιες σε βάθος λακκούβες, σαν κρατήρες, έχουν ανοίξει κατά μήκος του δρόμου του Αη Γιάννη από την συνεχή διάβρωση της ακτής. (Μετρήσαμε 6-7). Όλα αυτά που κουκουλώνουμε κάθε καλοκαίρι με λίγη άμμο, ήρθε ένας βαρύς χειμώνας και τα ξεσκέπασε.

Πριν από την Πρωτοχρονιά πρωτακούσαμε για την επικινδυνότητα του δρόμου. Σήμερα πηγαίνοντας προς τα εκεί πιστεύαμε ότι τα επικίνδυνα για ανθρώπους και οχήματα σημεία, θα ήταν στοιχειωδώς οριοθετημένα και περιφραγμένα με κόκκινη ταινία. Τίποτα δεν έχει συμβεί. Ο δρόμος για τους μη γνωρίζοντες είναι πολύ επικίνδυνος. Πρέπει να φτάσει κάποιος ακριβώς από πάνω από τις… χαράδρες για να καταλάβει το μέγεθος του κινδύνου.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε πεζούς, αυτοκίνητα και κυρίως μηχανές. Ο κίνδυνος πολλαπλασιάζεται την νύχτα με το σκοτάδι.

Χρειάζεται να επιληφθούν άμεσα, οι λαλίστατοι κατά τα άλλα, αρμόδιοι. Ο δρόμος και αυτή την εποχή, ανεξαρτήτως καιρού, συγκεντρώνει περιπατητές και οχήματα.

Το πρόβλημα φέτος δείχνει πολύ σοβαρό, δεν μπορεί να το σκεπάσει η καλοκαιρινή άμμος. Δεν γνωρίζουμε μέχρι ποιο σημείο του δρόμου έχει προχωρήσει η διάβρωση, αλλά η κατάσταση μοιάζει χειρότερη από κάθε άλλη χρονιά. Χρειάζεται να γίνει μάλλον κάποιο έργο…

Προηγουμενο αρθρο
Σπουδαίο διπλό στο Μπραχάμι για την Νίκη Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Θεοφάνεια 2020 στην πόλη της Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.