HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΟ κόμβος μοιάζει με χέρσο χωράφι

Ο κόμβος μοιάζει με χέρσο χωράφι

Ο κυκλικός κόμβος που ρυθμίζει την κυκλοφορία στην παραλία, λίγο πιο κάτω από το Αστυνομικό τμήμα, είναι ίσως το πιο κεντρικό σημείο, όχι μόνο της πόλης αλλά και του νησιού. Δε υπάρχει περίπτωση ντόπιος ή ξένος να μην περάσει από αυτό το σημείο.

Πριν κάμποσους μήνες κάποιοι σκέφτηκαν και φύτεψαν κάποια λουλουδάκια, μαργαρίτες αν δεν κάνω λάθος. Τοποθετήθηκαν, όπως είδα απόψε και σωλήνες ποτίσματος. Οι μαργαρίτες άνθισαν μαράθηκαν, ξεράθηκαν σχεδόν, αφού μετά το φύτευμα τους κανένας δεν ασχολήθηκε ούτε μαζί τους ούτε με την περιοχή. Τώρα το τοπίο μοιάζει με χέρσο χωράφι.Μαζεύει δε και κάποια, ευτυχώς λίγα, σκουπιδάκια.

Είναι ένα τόσο κεντρικό σημείο, το βλέπουν τόσα μάτια καθημερινά! Χάθηκε ο κόσμος κάποιοι να φροντίζουν να είναι συνεχώς περιποιημένο. Χάθηκε ο κόσμος να φυτευτούν νεα εποχιακά λουλούδια, ώστε να ομορφαίνουν και το χώρο και τη διάθεση όσων περνάμε από κει;

IMG_0911

IMG_0909

IMG_0910

Προηγουμενο αρθρο
12ο Χριστουγεννιάτικο πολυπολιτισμικό παζάρι στο Νυδρί
Επομενο αρθρο
Ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου για το Ασφαλιστικό

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.