HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟ Πανλευκάδιος δεν συμφωνεί με υπονοούμενα

Ο Πανλευκάδιος δεν συμφωνεί με υπονοούμενα

Αγαπητοί φίλοι
το Δ.Σ. του Πανλευκάδιου αισθάνεται την υποχρέωση να διαχωρίσει τη θέση του απ’ το κείμενο που δόθηκε στην ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας και τα Μ.Μ.Ε σαν αίτημα των τεσσάρων ομάδων.

Συμφωνούμε όλοι ότι πρέπει να καθίσουμε όλοι μαζί με την ΕΠΣ και να βρούμε τις όσο το δυνατόν καλύτερες ημερομηνίες που θα βολεύουν όλες τις ομάδες.

Διαφωνούμε κάθετα με τον συντάξα της αίτησης για τα περί “αξιοπιστίας του πρωταθλήματος” και για τις “εξυπηρετήσεις συμφερόντων συγκεκριμένης ομάδας”.

Είμαστε υποχρεωμένοι όλοι απέναντι στους συλλόγους μας και απέναντι στον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο, ή μας διαβάζει μέσα απ’ αυτές τις γραμμές να είμαστε πιο συγκρατημένοι.

Είχαμε ένα ανταγωνιστικότατο πρωτάθλημα, στην κορυφή αλλά και στην ουρά και έτσι θα βοηθήσουμε όλοι, ομάδες, Ένωση και διαιτητές, να τελειώσει.

Αγαπητοί φίλοι
όποιο σήμα κι αν φοράμε στο στήθος, είτε κρατάμε σφυρίχτρα και σημαιάκια, είτε είμαστε στα γραφεία των συλλόγων ή της Ένωσης μας, ακόμα και όλοι όσοι ακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα, όταν τελειώνει ο αγώνας δεν είμαστε παρά μόνο φίλοι!

Και μόνο έτσι μπορούμε να πορευτούμε για το καλό του ποδοσφαίρου μας.

για το Δ.Σ.
ο πρόεδρος
ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Προηγουμενο αρθρο
Το κτήριο του ΤΑΟΛ στο Κάστρο σήμερα
Επομενο αρθρο
Θανάσης Καββαδάς: Από το παλαιό υποστελεχωμένο στο νέο υποστελεχομένο Νοσοκομείο Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.