HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟ ΠΑΣ Σφακιωτών στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας. Οι ευχαριστίες του ΔΣ

Ο ΠΑΣ Σφακιωτών στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας. Οι ευχαριστίες του ΔΣ

Με έναν συνετό διετή προγραμματισμό, σε οικονομικό και αγωνιστικό επίπεδο, ο ιστορικός ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ, αφού είναι απ’ τις πρωτοϊδρυθείσες ομάδες στο νησί, αλλά και ιδρυτικό μέλος της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΛΕΥΚΑΔΑΣ, επέστρεψε στην Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ της ΕΠΣ, εκεί που επί δεκαετίες ήταν η φυσική του παρουσία. Ο στόχος της Διοίκησης της ομάδος, ως εκ τούτου, επετεύχθη αποθεωτικά και μάλιστα διπλός! Και άνοδος στην Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ και πάλλευκη οικονομική κατάσταση, χωρίς ουδεμία οφειλή.

Λιτά και ευθύβολα το ΔΣ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ θέλει να ευχαριστήσει.

Πρώτα τον κόσμο των Σφακιωτών, που αγκαλιάζει την ομάδα και με την βροντερή του παρουσία στο γήπεδο της Παλαίρου βοήθησε τα μέγιστα στον σκληρό τρίωρο αγώνα μπαράζ με την ομάδα της Σινώπης – Αρχαγγέλου. Ο κόσμος των Σφακιωτών να συνεχίσει να βοηθά και το νέο ΔΣ που θα προκύψει, αφού είναι έτος εκλογών για τον Σύλλογο, και να είναι σίγουρος πως, η όποια οικονομική του βοήθεια, διαχειρίζεται με τρόπο συνετό και ηθικό, αποτέλεσμα αυτής της διαχείρισης είναι, στα δύο χρόνια θητείας του ΔΣ, να μην έχει καμιά οφειλή η ομάδα!

Τους Λευκαδίτες εν γένει χορηγούς μας, που εμπιστεύτηκαν την οικονομική τους ενίσχυση στο ΔΣ της ομάδος, το οποίο την διαχειρίστηκε συνετά και σώφρονα.

Τους ποδοσφαιριστές της ομάδος έναν – έναν και τον προπονητή Δημήτρη Ζακυνθινό, που έκαναν την υπέρβαση στο πιο καθοριστικό και κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος και οδήγησαν την ομάδα στην άνοδο.

Τον άψογο διαιτητή του αγώνα μπαράζ Γ. Ρούσσο και τους επίσης άψογους βοηθούς του Η. Κωνσταντίνου και Ζ. Νάστο. Ο ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ, όπως εύλογα διαμαρτυρήθηκε για την κακή διαιτησία και τις κακές συνθήκες, που διεξήχθηκε ο τελευταίος κρίσιμος αγώνας της κανονικής σαιζόν, έτσι έχει την παρρησία να βγει και να επαινέσει δημόσια το τρίο των διαιτητών του αγώνα μπαράζ, πράγμα που θα έκανε ακόμη και αν δεν ήταν θετικό γι αυτόν το αποτέλεσμα…

Τον παρατηρητή και γυμνασίαρχο του αγώνα Νίκο Βικέντιο, ποδοσφαιρικό παράγοντα που τιμά στο έπακρο την αποστολή του μέσα στο γήπεδο και φροντίζει να διεξάγονται οι αγώνες σε καθεστώς ελευθερίας και ισονομίας.

Να ευχαριστήσει ακόμη την εξ ίσου ιστορική αντίπαλη ομάδα του αγώνα μπαράζ, τον ΑΟ ΣΙΝΩΠΗΣ – ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ. Ακόμη, τον ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ για την φιλοξενία στο γήπεδό του. Τέλος όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΛΕΥΚΑΔΑΣ, που είτε γραπτά είτε προφορικά, είχαν την ευγενή καλοσύνη να μας απευθύνουν συγχαρητήρια για την άνοδο.

Η ιστορική άνοδος ανήκει αποκλειστικά στους ποδοσφαιριστές, στον προπονητή και στον κόσμο της ομάδος, αυτοί ήταν οι πρωτεργάτες μέσα στο γήπεδο! Όμως, απλά και μόνο για ηθική ικανοποίηση θα αναφέρουμε τα μέλη της διοίκησης, επί της θητείας των οποίων επιτεύχθηκε.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΖΑΡΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΖΑΡΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΛΗΓΟΡΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΑΚΗΣ ΚΟΝΤΟΜΙΧΗΣ ΤΑΜΙΑΣ
ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΦΟΡΟΣ ΟΜΑΔΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ (ΝΑΟΥΜ) ΜΕΛΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΛΑΖΑΡΗΣ ΜΕΛΟΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΛΗΓΟΡΗΣ ΜΕΛΟΣ

Τεράστια ήταν η συμβολή και βοήθεια, υλική και ηθική, στο ΔΣ, απ’ τον ΣΠΥΡΟ ΛΑΖΑΡΗ (ΝΤΑΘΑ),τον ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΒΕΡΓΙΝΗ, (TYPO CENTER), και τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤΗΦΟΡΗ (PHYSIKAL FITNESS), στους οποίους οφείλουμε ειδική ευχαριστία και αναφορά.

Τέλος στις επερχόμενες σύντομα εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ στον Σύλλογο, θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις, καλούμε τον κόσμο των Σφακιωτών και ειδικότερα τους νέους γονείς να συμμετάσχουν σ’ αυτή τη νέα προσπάθεια. Αξίζει τον κόπο να ασχοληθούν και να οδηγηθούν τα παιδιά στον αθλητισμό, με το νέο καθαρά αθλητικό και φίλαθλο πνεύμα, που μπόλιασε το ΔΣ την ομάδα. Αξίζει ακόμη η συμμετοχή και νέων προσώπων στις εκλογές και στο ΔΣ, διότι το ζητούμενο, πλέον, θα είναι η εκ νέου συνετή και σωστή διαχείριση, που θα κρατήσει και θα παγιώσει τον ιστορικό ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ στην Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ο οποίος, το 2020, θα γιορτάσει τα σαράντα χρόνια απ’ την ίδρυσή του.

Ευχαριστούμε τέλος και ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους τους φιλάθλους της ΕΝΩΣΕΩΣ, στην Διοίκηση της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΛΕΥΚΑΔΟΣ και στο Σώμα των Διαιτητών της ΕΠΣ.

ΣΦΑΚΙΏΤΕΣ 8 ΑΠΡΙΛΗ 2019

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ

Προηγουμενο αρθρο
Εκφράζω την απογοήτευση μου για τον τερματισμό του προγράμματος «Κατ' Οίκον Νοσηλεία»
Επομενο αρθρο
Ο Δήμος Λευκάδας για την δράση «Let's do it Greece»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.