HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΟ Πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός στη Λευκάδα

Ο Πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός στη Λευκάδα

Η άνοδος της Δόξας στην Α1 κατηγορία μπάσκετ γίνεται αφορμή οι φίλοι του μπάσκετ στο νησί μας, να ζήσουν μεγάλες στιγμές κατά τη φετινή αγωνιστική χρονιά. Μεγάλες ομάδες, παίχτες αστέρια του αθλήματος, θα βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο με τους φιλάθλους της Λευκάδας.

Η άφιξη του ΠΑΟΚ πριν δεκαπέντε μέρες, η άφιξη του Ολυμπιακού χτες Σάββατο ήταν η αρχή. Το νησί θα συνεχίσει να κινείται στους ρυθμούς του μπάσκετ.

Θριαμβευτική υποδοχή επιφύλαξαν οι Λευκαδίτες στον Ολυμπιακό κατά την άφιξή του. Η υποδοχή έγινε στην είσοδο του νησιού. Φωτοβολίδες, καπνογόνα, συνθήματα, δημιούργησαν ένα μεγάλο πανηγύρι. Όλοι μάλιστα οι άρρενες οπαδοί του Ολυμπιακού δεν παράλειψαν να έχουν μαζί τους τα αγόρια της οικογένειας. Πως νομίζετε πως δημιουργείται ο αυριανός ολυμπιακός; Από κούνια! Σύμφωνα με τη θεωρία τους ο Ολυμπιακός δεν είναι ομάδα, είναι ΙΔΕΑ.

Αρκετοί επίσης ήταν αυτοί που πήγαν στο ξενοδοχείο που διέμεινε η ομάδα για δουν από κοντά τα ινδάλματά τους και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί περιλαμβάνει: φωτογραφίες από την άφιξη του Ολυμπιακού στο κλειστό γήπεδο της Λευκάδας, από το ζέσταμα της ομάδας και από τον αγώνα.

Σχετικά άρθρα:
Έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού στη Λευκάδα – Θερμή υποδοχή στη γέφυρα [Φωτό + video]
Δόξα Λευκάδας: Ένα παραλίγο θαύμα! (ανανέωση)

Προηγουμενο αρθρο
Η Επανάσταση που «ξέχασαν» οι Ούγγροι
Επομενο αρθρο
Περιμένοντας το Σεισμό: Φυσικό Φαινόμενο ή «Από Μηχανής Θεός» για την Εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.