HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΟ Σύνδεσμος των απανταχού Δρυμωνιωτών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Ο Σύνδεσμος των απανταχού Δρυμωνιωτών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Της Πηνελόπης Κοψιδά

Το πρωινό της Κυριακής, 23 Φλεβάρη, τα μέλη του Συνδέσμου των απανταχού Δρυμωνιωτών Λευκάδας, συναντήθηκαν στο χώρο του εστιατορίου του Piu Verde, στο άλσος Παπάγου.

Μέσα σε ένα πολύ ζεστό και φιλικό κλίμα, βρέθηκαν ξανά μαζί, λίγο καιρό μετά την επαναδραστηριοποίηση του Συλλόγου. Ήπιαν καφεδάκι, συζήτησαν και έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα, που ήταν προσφορά του ταμία του Συλλόγου Γιάννη Τρεβλού. Ο Γιάννης, ζαχαροπλάστης στο επάγγελμα και εξαιρετικός επαγγελματίας, έφτιαξε ο ίδιος την βασιλόπιτα και δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό, κέρδισε τις εντυπώσεις. Το σημαντικό εδώ, που πρέπει να σημειωθεί, είναι ότι η προσφορά έγινε εις μνήμην των θείων του Στάθη και Αλέκου Φέτση, αγαπητών συγχωριανών που έφυγαν νωρίς από τη ζωή. Ο Σύλλογος τον ευχαριστεί θερμά.

Το φλουρί της βασιλόπιτας βρέθηκε στο κομμάτι, που ο πρόεδρος του Συλλόγου Θωμάς Φέτσης, έκοψε για τον ιερέα του χωριού μας, πατέρα Αναστάσιο, που αυτόν τον καιρό δοκιμάζεται σκληρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ιωαννίνων. Η σκέψη μας είναι κοντά του και όλοι οι Δρυμωνιώτες ευχόμαστε το φλουρί να του φέρει τύχη και γερός να επιστρέψει και πάλι κοντά στην οικογένειά του και στους πιστούς.
Το δεύτερο φλουρί, από την πίτα που μοιράστηκε στους παρευρισκόμενους, κέρδισε η Σοφία Γράψα, στην οποία ευχόμαστε να φέρει καλή τύχη για τη νέα χρονιά.

Στην συνάντηση πωλήθηκαν λαχνοί, προς ενίσχυση του Συλλόγου, με έπαθλο δυο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο 5* Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι, για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς. Η κλήρωση θα γίνει στις 29 Μάρτη, 12 το μεσημέρι, στην οδό Χατζηχρήστου 8 στην Ακρόπολη και θα μεταδοθεί ζωντανά στην ομάδα του Δρυμώνα στο facebook. Λαχνοί συνεχίζουν να διατίθενται μέχρι τις 27 Μάρτη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο στο τηλέφωνο : 6985 868498 και στο email: info@drymonaslefkada.gr.

Άλλη μια όμορφη συνάντηση τέλειωσε και δόθηκε ραντεβού το καλοκαίρι στο χωριό μας.
Καλή Χρονιά!
Υγεία και χαρά για όλους!

Προηγουμενο αρθρο
Χρώματα Λευκάδας - χρώματα Ελλάδας
Επομενο αρθρο
ΦΩΤΟ.κύτταρο: Φωτογραφικό MASTERCLASS του φωτογράφου Στράτου Καλαφάτη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.