HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟ Φίλανδρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων και Παγκορασίδων στην Καβάλα

Ο Φίλανδρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων και Παγκορασίδων στην Καβάλα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΠ ΚΑΙ ΠΚ 02-03/07/2016

Στην Καβάλα την 02και 03 Ιουλίου 2016 βρέθηκε ο ΑΣΛ φίλανδρος προκειμένου να λάβει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων και Παγκορασίδων.

Ο Φίλανδρος συμμετέχοντας με τρεις αθλητές κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών και να διακριθεί.
Πιο συγκεκριμένα ο Κατωπόδης Θεοφύλακτος στο αγώνισμα των 1000μ πήρε την 3η θέση με χρόνο 2’49’’13 θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα για την πρώτη θέση τις επόμενες χρονιές μιας και η προετοιμασία του ήταν μόλις 2 μήνες λόγω λοιπών σχολικών υποχρεώσεων.

Στο αγώνισμα του ακοντισμού η πάντα σταθερή αξία του συλλόγου, Κουρέτση Ευδοξία έλαβε την 7η θέση ανάμεσα με μόλις λίγα εκατοστά πίσω από την 6η αθλήτρια και πολύ πίσω από το προσωπικό της ρεκόρ.

Τέλος στην κούρσα των 600μ η Αραβανή Ασπασία πραγματοποίησε εκτός συναγωνισμού έναν όχι τόσο καλό χρόνο κάνοντας 2’02’’77 πολύ πίσω από αυτό που μας έχει συνηθίσει, μιας και λίγες μέρες πριν τον αγώνα υπέστη έναν τραυματισμό που της στέρησε αρκετές προπονήσεις.

Τέλος ο Φίλανδρος θα ήθελε να ανακοινώσει πως από την νέα αθλητική χρονιά θα έχει την αρωγή του καθηγητή φυσικής αγωγής και προπονητή στίβου κου Γεωργίου Ιωακειμίδη. Ο κος Ιωακειμίδης σε συνεργασία με ομάδα διατροφολόγου, αθλητίατρου και εργοφυσιολόγου, θα είναι υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος του Φιλάνδρου και το οποίο τμήμα θα ξεκινήσει προπονήσεις 05/09/2016. Ο ΑΣΛ Φίλανδρος θα ήθελε εκ των προτέρων να ευχαριστήσει τον κο Ιωακειμίδη για την συμβολή του στις ακαδημίες στίβου του συλλόγου, προκειμένου να γίνουν ακόμα αρτιότερες και πιο ανταγωνιστικές.

363

364

365

Προηγουμενο αρθρο
Ευχαριστήριο Ορφέα για την 3η Festa Del Canale
Επομενο αρθρο
Λευκάδα όπως παράδεισος: Ανακαλύψτε την πλανεύτρα του Ιονίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.