HomeΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΟ χάρτης του κορωνοϊού στην Ελλάδα

Ο χάρτης του κορωνοϊού στην Ελλάδα

Οπως είναι πλέον γνωστό, ανάλογα με τον χρωματισμό (πράσινο, κίτρινο, πορτοκαλί, κόκκινο) στον οποίο βρίσκεται η κάθε περιοχή ισχύουν και τα ανάλογα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

Σε επίπεδο 4-αυξημένου κινδύνου τίθεται η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, ενώ υπενθυμίζεται πως παραμένει και η Κοζάνη.
Στο επίπεδο 3- αυξημένης επιτήρησης παραμένουν τα Γιάννενα μια και οι δείκτες επικινδυνότητας είναι οριακοί μεταξύ των 2 επιπέδων και η κατάσταση θα επαναξιολογηθεί, σε 3 ημέρες, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου.
Αυξάνεται το επίπεδο συναγερμού σε επίπεδο 3-αυξημένης επιτήρησης για τις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Βοιωτίας, Λάρισας και Σερρών.

Ο χάρτης της Ελλάδας για τον κορωνοϊό


Υπενθυμίζεται πως ο χάρτης θα επικαιροποιείται ανά 14 ημέρες με βάση τις εισηγήσεις ειδικής επιτροπής λοιμωξιολόγων του Υπουργείου Υγείας ή και συχνότερα όταν αυτό επιβάλλεται από τους υγειονομικούς και επιδημιολογικούς δείκτες. Ο προσδιορισμός των μέτρων και κανόνων υπόκειται σε τροποποιήσεις με βάση νεότερα επιστημονικά και ερευνητικά δεδομένα.


Προηγουμενο αρθρο
Δίκη Χρυσής Αυγής: Στη φυλακή ο Μιχαλολιάκος και η ηγετική ομάδα
Επομενο αρθρο
Οι λιακάδες του Οκτώβρη στη Λευκάδα (Κάθισμα - Πευκούλια)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.