HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠέντε μέρες Κατασκήνωση… και για τα παιδιά της πρώτης σχολικής ηλικίας!

Πέντε μέρες Κατασκήνωση… και για τα παιδιά της πρώτης σχολικής ηλικίας!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πέντε μέρες Κατασκήνωση… και για τα παιδιά της πρώτης σχολικής ηλικίας!

«Από πότε μπορούμε να ‘ρθούμε κι εμείς στην Κατασκήνωση;» -ρωτούσαν πάντα τα μικρότερα παιδιά, με κρυφή «ζήλεια» για τα μεγαλύτερα αδέρφια τους, κατασκηνωτές από την Τρίτη Δημοτικού και πάνω.

Είναι, λοιπόν, η τέταρτη χρονιά που οι Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις της Ι. Μ. Λευκάδος και Ιθάκης «Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ» δίνουν την ευκαιρία να χαρούν τις ομορφιές της κατασκηνωτικής ζωής και στα μικρότερα παιδιά της πρώτης σχολικής ηλικίας –εκείνα που θα φοιτήσουν στην Α΄, Β΄ και Γ΄ Δημοτικού.

Χωρίς διανυκτέρευση, αλλά με ένα πρόγραμμα πλούσιο και καλοφροντισμένο που ξεκινάει στις 8.30 το πρωί και ολοκληρώνεται στις 5 το απόγευμα για πέντε ημέρες, από την Τετάρτη 31 Ιουλίου μέχρι και την Κυριακή 4 Αυγούστου 2019 οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δική τους κατασκηνωτική περίοδο με λατρευτικές ευκαιρίες, κοινά γεύματα, τραγούδι, κατασκευές, λίγα λόγια και απλά, με άλλες ενδιαφέρουσες για την ηλικία τους δραστηριότητες, προπάντων όμως με ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΛΥ!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες από το Κέντρο Νεότητας και να δηλώσουν συμμετοχή (τηλ.: 2645022415, εσ.: 22 και 6974795265) ά μ ε σ α!

Λευκάδα, 21 Ιουλίου 2019

(Από τις Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις
της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

Προηγουμενο αρθρο
Απάντηση για τα Καταφύγια αδέσποτων ζώων και ένας χρήσιμος διάλογος
Επομενο αρθρο
Χάλκινο μετάλλιο η Στέλα Κατωπόδη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.