HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠέρασε από τον Βύρωνα η Νίκη Λευκάδας

Πέρασε από τον Βύρωνα η Νίκη Λευκάδας

Στο καναβάτσο έριξε η ομάδα της Νίκης Λευκάδας , σήμερα (18-10) τον άλλοτε πρωταθλητή Ελλάδας και κυπελλούχο Ευρώπης Αθηναϊκό, κερδίζοντας τον στην έδρα του με σκορ 86-90.

Πολυβόλα ήταν τα κορίτσια της Νίκης στην επίθεση αφού κατάφεραν να φορτώσουν το αντίπαλο καλάθι με 90 πόντους, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη της ομάδας στην Α1 κατηγορία. Όλες οι παίχτριες έπιασαν πολύ καλή απόδοση στον αγώνα και δεν επέτρεψαν στις αντιπάλους τους να τους αμφισβητήσουν τη νίκη. Στο 3ο δεκάλεπτο μάλιστα η διαφορά εκτοξεύθηκε στους 12 πόντους. Ο Αθηναϊκός ξαναμπήκε στο παιχνίδι στο 4ο δεκάλεπτο με τα πολλά λάθος σφυρίγματα των διαιτητών εις βάρος της Νίκης, μειώνοντας τη διαφορά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Το ροζ φύλλο αγώνα κατέληξε τελικά στην ομάδα της Λευκάδας σημερινή καλή εμφάνιση ήταν συνέχεια των δυο προηγούμενων, ξανά με τον Αθηναϊκό στο κύπελλο (οπού η πρόκριση χάθηκε στις λεπτομέρειες), αλλά και την προηγούμενη Κυριακή με τον Ολυμπιακό.

Όπως μας δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Νίκος Δουβίτσας, για να επιτευχθεί η σημερινή νίκη, χρειάστηκε πολλή δουλειά όλη την εβδομάδα, και εντατική προπόνηση. Ο ίδιος έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των κοριτσιών, αφού έκαναν πράξη μέσα στο γήπεδο τις οδηγίες που τους έδωσε πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Σημειώνεται ότι τον αγώνα παρακολούθησαν και πολλοί συμπατριώτες μας που ζουν στην Αθήνα, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ομάδας.

Τα δεκάλεπτα 20-20, 45-43, 58-69, 86-90.

Οι σκόρερ Χαιριστανίδου 13, Καμπουράκη 5, Γράψα 3, Κρητικού 2, Σμίθ 26, Ψυχογιού 6, Ισκίογλου 11, Κρούκ 24.
Επόμενος αγώνας της Νίκης είναι την Κυριακή (25-10) στο κλειστό γήπεδο Λευκάδας με τον ΠΑΟΚ.

Προηγουμενο αρθρο
Η ιστορία του ψωμιού
Επομενο αρθρο
Αναλυτική ενημέρωση για Σκορπιό από τον τ. βουλευτή Σταύρο Γρηγόρη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.