HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ«Παιδιά ενός κατώτερου θεού» οι Μεγανησιώτες για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

«Παιδιά ενός κατώτερου θεού» οι Μεγανησιώτες για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Όχι μία, όχι δύο αλλά τρεις γραμμές επιδοτούμενες συνδέουν όλα τα νησιά της Περιφέρειας, πλην… Μεγανησίου

Κι ενώ έχουμε αναφερθεί με εκτενές ρεπορτάζ για την γραμμή Καστού -Καλάμου -Νυδριού, μία νέα αποκάλυψη έρχεται να διαψεύσει τους αιρετούς μας και τις «αστείες» εξηγήσεις που δόθηκαν κατά το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου δεν υπήρξε καμμία έγγραφη διαμαρτυρία και κανένα ψήφισμα προς Βουλευτή, την ΠΕ Λευκάδας, την ΠΙΝ και το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής(;). Κι ενώ αυτή είναι η υπεύθυνη στάση των ανθρώπων που εκλέξαμε να μας αντιπροσωπεύουν, «σιγή ιχθύος» από φορείς, συλλόγους και μεμονωμένους δημότες που κατά καιρούς ως «διάττοντες αστέρες» επεμβαίνουν σε ζητήματα ελάσσονος σημασίας. Σήμερα κι ενώ εξασφαλίσαμε το έγγραφο της προκήρυξης του διαγωνισμού, προβαίνουμε και σε μία εξίσου συνταρακτική αποκάλυψη.

Ήταν ήδη γνωστά τα όσα παρουσιάζουμε από τις 22 Δεκεμβρίου 2017, γνωστά σε όλους πλην του Μεγανησίου, προς επίρρωση του λαϊκού ρητού: «ο σύζυγος(απατημένος) το μαθαίνει πάντα τελευταίος»

Σήμερα όμως καταρρίπτουμε κάθε επιχείρημα όσων δεν μας ενέταξαν σ΄αυτό τον σχεδιασμό, αλλά και όσων μας άφησαν εκτός λόγω ανικανότητας:

Το έγγραφο λοιπόν της προκήρυξης του μειοδοτικού διαγωνισμού:

Στον ίδιο διαγωνισμό υπάρχει και η προκήρυξη για την επιδοτούμενη γραμμή Οθωνοί-Μαθράκι-Κέρκυρα. Μάλιστα οι μόνιμοι κάτοικοι ορθώς αυτών των μικρών νησιών δεν θα καταβάλλουν αντίτιμο εισιτηρίου!!!!

Τώρα για το ποιος το Μεγανήσι, το οποίο έρχεται πρώτο νησί Πανελλαδικά στην υπογγενητικότητα και τρίτο στην μείωση του πληθυσμού, το άφησε εκτός σχεδιασμού κι εκτός των ευεργημάτων για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια, ας απαντήσουν οι αιρετοί (διετελέσαντες και νυν) που βγαίνουν δεξιά κι αριστερά και δίνουν συνεντεύξεις στην προσπάθειά τους να υπερασπιστούν το έργο τους.

Η μη ένταξη του Μεγανησίου και το δικαίωμα των Μεγανησιωτών στις ίσες ευκαιρίες με τους άλλους νησιώτες των Ιονίων Νησιών είναι μεγάλη αδικία. Πόσο δε μάλλον να μας ταυτίζουν με τον ένοικο του Σκορπιού. Ας έρθουν να ζήσουν μαζί μας αποκλεισμένοι τον Χειμώνα. Δεν είμαστε πολίτες β΄κατηγορίας, αντιμετωπίζουμε μοναξιά, ερήμωση κι απομόνωση όσο και τ΄αλλα νησιά της Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Πηγή

Προηγουμενο αρθρο
Ευθεία απάντηση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων στον βουλευτή Λευκάδας για το Γηροκομείο
Επομενο αρθρο
Κυκλοφόρησε το νέο 152ο φύλλο της εφημερίδας «Αγιοπετρίτικα»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.