HomeΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΠαιδικό καρναβάλι Λευκάδας 2017

Παιδικό καρναβάλι Λευκάδας 2017

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα μετά την αναβολή της Κυριακής -λόγω της βροχής- το παιδικό Καρναβάλι της Λευκάδας. Πλήθος παιδιών κατέκλυσαν τον πεζόδρομο της αγοράς. Πολυπληθέστατα γκρουπ καλά οργανωμένα όλο παλμό και ζωντάνια. Φέτος μάλιστα είχαμε την αίσθηση πως τα παιδιά ήταν πολύ πιο κεφάτα από τις άλλες χρονιές που το καρναβάλι γινόταν τις πρωινές ώρες. Υπήρχε καλός συντονισμός με τους επικεφαλής των σχολείων που έδιναν τον τόνο.

Στο καρναβάλι πήραν μέρος όλα σχεδόν τα Δημοτικά Σχολεία του νησιού και αυτό της Πλαγιάς. Η διαδρομή που ακολουθήθηκε ήταν, Άγιος Μηνάς- κεντρική αγορά με κατάληξη την παραλία. Γέμισε ο πεζόδρομος μικρούς μαθητές και χρώματα. Τόσο όμορφος συνδυασμός! Και τι δεν είδαμε: Πινόκιο, Δύτες, Διαβολάκια, Πιγκουίνους, Ποκαχόντες, Ιδιάνους και Πειρατές. Και στη σημερινή παρέλαση προπορευόταν ο καρνάβαλος με το τρενάκι.

Στην κεντρική πλατεία πολλή ώρα πριν αρχίσει η παρέλαση των Σχολείων ο Νίκος Βερύκιος μασκαρεμένος, έδινε ρεσιτάλ showman, δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα που απαιτούσε η μέρα. Θα τον επαινέσουμε για μια ακόμα φορά γιατί αυτό που κάνει το αγαπά και δείχνει να το ζει. Έχει άνεση, ζωντάνια, κίνηση.

Προηγουμενο αρθρο
Άρση της βουλευτικής ασυλίας του ζήτησε ο βουλευτής Θανάσης Καββαδάς
Επομενο αρθρο
Η νέα εικονική μαθητική επιχείρηση Γυμνασίου & Λ. Τ. Καρυάς στην Εμπορική Μαθητική Έκθεση Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.