HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠανλευκάδιος, Νίκη και Φίλανδρος δίνουν το παρόν στη γιορτή του Santa Run

Πανλευκάδιος, Νίκη και Φίλανδρος δίνουν το παρόν στη γιορτή του Santa Run

Βροντερό παρόν αναμένεται να δώσουν στις 23 του Δεκέμβρη με όλα τους τα τμήματα ο Πανλευκάδιος από το χώρο του ποδοσφαίρου, η Νίκη από το χώρο του γυναικείου μπάσκετ και ο Φίλανδρος από το χώρο του κλασικού αθλητισμού.

Ευχαριστούμε αθλητές, προπονητές και παράγοντες που με τόση προθυμία και κέφι αγκάλιασαν αυτή την εκδήλωση αγάπης και προσφοράς.

Οι εγγραφές για ενήλικους ή ανήλικους αθλητές καθώς και εθελοντές και ομαδικές εγγραφές πραγματοποιούνται στο site του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας, www.gslefkadas.gr.

Από Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει περίπτερο στο παγοδρόμιο, το Santa Point, όπου θα μπορεί κάποιος να δηλώνει συμμετοχή και να παραλαμβάνει άμεσα τη στολή ή το σκούφο του.

Η τελική παραλαβή δηλώσεων συμμετοχής, στολών και σκούφων θα γίνει την Παρασκευή 22/12, στην αίθουσα προπονήσεων του Γυμναστικού στο Πνευματικό Κέντρο Λευκάδας (είσοδος από το parking, στο πίσω μέρος του κτιρίου) και ώρα 16:00 – 21:00.

Προηγουμενο αρθρο
Γιατρό στο Μεγανήσι στέλνει ο Πάνος Καμμένος
Επομενο αρθρο
Χριστουγεννιάτικη παράσταση από τον Ορφέα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.