HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΠαράσταση στον Εισαγγελέα για το θέμα των ανεπιτήρητων ζώων πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμος

Παράσταση στον Εισαγγελέα για το θέμα των ανεπιτήρητων ζώων πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρωτοβουλία του Δήμου, σήμερα Παρασκευή 3/3/2017, μια ακόμη παράσταση στον κ. Εισαγγελέα Λευκάδας, για το μεγάλο θέμα των ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο δήμαρχος Λευκάδας κ. Δρακονταειδής Κων/νος, οι αντιδήμαρχοι κ. κ. Νικητάκης Μάρκος και Φίλιππας Γιώργος, ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Βλάχος Στάθης και ο δικηγόρος κ. Παρασκευάς Όλυμπος.

Συζητήθηκαν τρόποι αντιμετώπισης του προβλήματος και ζητήθηκε από τον κ Εισαγγελέα η επιτάχυνση των δικονομικών διαδικασιών, σε σχέση με τη μηνυτήρια αναφορά του αντιδημάρχου κου Νικητάκη κατά του κτηνοτρόφου κ. Μανωλίτση, για περιστατικό που συνέβη τον Αύγουστο του 2016 στον Αλέξανδρο Λευκάδας και της μήνυσης που έχει υποβάλλει ο δήμος κατά συγκεκριμένων κτηνοτρόφων το Νοέμβριο του 2016.

Ζητήθηκε επίσης η άμεση παρέμβασή του προκειμένου να τεθούν περιοριστικοί όροι στους κτηνοτρόφους ούτως ώστε να υποχρεούνται να φυλάσσουν τα ζώα τους στα πλαίσια της υποβληθείσας μήνυσης εναντίον τους.

Λευκάδα 3/3/2017

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγουμενο αρθρο
Καινούργια επαγγελματική στέγη για τον Πολιτικό Μηχανικό Δημήτρη Μανωλίτση
Επομενο αρθρο
Ενημέρωση από το Δήμο σχετικά με τις άδειες χρήσης δημοτικού κοινόχρηστου χώρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.