HomeΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΠαρέλαση 55ου Φεστιβάλ Φολκλόρ Λευκάδας [Φωτό + video]

Παρέλαση 55ου Φεστιβάλ Φολκλόρ Λευκάδας [Φωτό + video]

Πραγματοποιήθηκε στην Κυριακή το απόγευμα η καθιερωμένη χορευτική παρέλαση των συγκροτημάτων που παίρνουν μέρος στο 55ο Διεθνές Φεστιβάλ Φολκλόρ Λευκάδας. Η παρέλαση διέσχισε την κεντρική αγορά τη βόρεια παραλιακή οδό και κατάληξε στο Ανοικτό Θέατρο.

Πήραν μέρος: Αφρική, Γαλλία, Γεωργία, Ισραήλ, Ιταλία, Κίνα, Περού, Σερβία, Τιμόρ Λέστε και τα τοπικά: Ορφέας, Νέα Χορωδία, Πήγασος, Απόλλων Καρυάς, Φωτεινός Σφακιωτών, Αλέξανδρος Νυδρίου, Σκάροι Νικιάνας, Αγερμός, Χ.Ο.Λ.

Με βάση τις συμμετοχές, 10 ξένες χώρες και 11 τοπικά συγκροτήματα, θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε πως φέτος το Φεστιβάλ δεν είναι international αλλά national με ολίγο inter!

Η εμφάνιση των συγκροτημάτων ήταν μάλλον υποτονική. Εξαίρεση αποτέλεσε η Αφρική λόγω ρυθμου αλλά και η Γεωργία που ήταν όπως πάντα εκπληκτική.

Τώρα όσον αφορά την οργάνωση υπήρξε σχετική τάξη. Δεν υπήρξαν καθυστερήσεις, αν εξαιρέσεις το γνωστό χάσμα που δημιουργείται κάθε χρονιά από την εμφάνιση της Φιλαρμονικής μέχρι την εμφάνιση των υπολοίπων συγκροτημάτων.

Το πρόγραμμα της Κυριακής θα ολοκληρωθεί στο Ανοικτό Θέατρο με ολιγόλεπτη (5λεπτη) αντιπροσωπευτική εμφάνιση όλων των συγκροτημάτων που μετέχουν στο φεστιβάλ.

Προηγουμενο αρθρο
Ψάχνοντας τον γαλαξία στο παλιό χωριό της Πλαγιάς
Επομενο αρθρο
Σκάνδαλο «Νοσοκομειακά Επιθέματα»: Στο Πειθαρχικό γιατρός του νοσοκομείου Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.