HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠαραίτηση του Κώστα Γληγόρη από την Επιτροπή Τουριστικής προβολής (ανανέωση)

Παραίτηση του Κώστα Γληγόρη από την Επιτροπή Τουριστικής προβολής (ανανέωση)

Την παραίτησή του από την επιτροπή Τουριστικής προβολής του Δήμου Λευκάδας ανακοίνωσε στο σημερινό (6/4) Δημοτικό συμβούλιο ο επικεφαλής του «Διαύλου» Κώστας Γληγόρής. Ο κ. Γληγόρης δεν ανέφερε τους λόγους της παραίτησης, αλλά επιφυλάχτηκε να ενημερώσει το συμβούλιο στην επόμενη συνεδρίαση, επειδή σήμερα για την οικονομία του χρόνου το συμβούλιο συμφώνησε να μην γίνουν ερωτήσεις και ανακοινώσεις.

Η τελευταία συνεδρίαση της επιτροπής τουριστικής προβολής έγινε την Παρασκευή 3 Απριλίου.Η κ. Εύα Κατωπόδη η οποία είναι επίσης μέλος της επιτροπής, σε ερώτηση μας στο σημερινό συμβούλιο, μας απάντησε ότι δεν προσκλήθηκε να παραβρεθεί στην επιτροπή της Παρασκευής.

Υ.Σ. Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες στη συνεδρίαση της επιτροπής τουριστικής προβολής που έγινε την Παρασκευή και στην οποία προέδρευε ο κ. Γεωργάκης, πρόεδρος του Δ.Σ., δεν τηρήθηκαν στοιχειώδεις κανόνες δημοκρατικού διαλόγου. Ο κ. Γληγόρης προσπαθούσε απεγνωσμένα να τοποθετηθεί στην εισήγηση του θέματος που συζητιούνταν και ο Δήμαρχος τον διέκοπτε συνέχεια σε έντονο ύφος, λέγοντας μάλιστα κάποια στιγμή πως θα καταργήσει και την ίδια την επιτροπή. Ο προεδρεύων κ. Γεωργάκης παρέμενε, αντί για συντονιστής της συζήτησης, θεατής.

Σχετικά άρθρα:
Απάντηση του προέδρου του Δ.Σ. κυρίου Γεωργάκη σχετικά με την Eπιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης
Δήλωση – διάψευση της δημοτικής συμβούλου Εύας Κατωπόδη

Προηγουμενο αρθρο
Σύσκεψη για το βακτήριο της Xylella που απειλεί με αφανισμό τα ελαιόδεντρα
Επομενο αρθρο
O ΣΥ.ΜΟ.Λ. συμμετέχει στον Πράσινο Ημιμαραθώνιο Λευκάδας

2 Σχόλια

  1. ΧΑΡΙΛΑΟΣ
    7 Απριλίου 2015 at 10:35 — Απάντηση

    Πρώτη φορά Αριστερά, μάλιστα! Με τον αρχι-αριστερό Καμένο παρέα! Και το χειρότερο είναι ότι αποδεικνύονται και από τον Καμένο χειρότεροι στο θέμα τουλάχιστο των δημοκρατικών διαδικασιών. Αλλά το ψέμα έχει κοντά ποδάρια! Δεν θα αργήσουν να ακουστούν τα μπαμ!

  2. kogion
    7 Απριλίου 2015 at 00:24 — Απάντηση

    Όπως και στη βουλή ξέρετε… #protiforaaristera #dimokratika και τα λοιπά
    Κρίμα για αυτούς που είχαν ελπίδα, κρίμα για αυτούς που ήλπιζαν να μην επιβεβαιωθούν… Με τις υγείες μας και να τους χαιρόμαστε

    ΥΓ Άσχετο αλλά είδαμε και τους πολέμιους της γραβάτας στην εθνική παρέλαση… ξέρω, ξέρω #protifora._

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.